Mainos

Tarja Turunen teki laulun stalkkereistaan: Välillä pelottaa

Laulajatar myöntää, että ahdistelijat ovat saaneet hänet huolestumaan turvallisuudestaan.

Laulaja Tarja Turunen julkaisee perjantaina kolmannen rock-albuminsa Colours In The Dark. Levyltä löytyy myös kappale 500 letters, jonka tarina pohjautuu Turusen omiin kokemuksiin ahdistelijoista.

– Kappale kertoo stalkkereista. Siinä on fiktiota, mutta myös paljon faktaa. Minulla on monissa maissa sellaisia miehiä, jotka suhtautuvat minuun fanaattisesti. Halusin tehdä kappaleen siitä, kuinka normaalin fanittamisen rajat hämärtyvät, Turunen kertoo.

Hän myöntää olleensa välillä huolissaan turvallisuutensa puolesta.

– Välillä minua on ruvennut pelottamaan näiden miesten käyttäytyminen. On tullut tunne, että täytyy todella pitää huolta turvallisuudestaan, hän miettii.

Turunen kuitenkin korostaa tykkäävänsä pääsääntöisesti olla lähellä fanejaan.

– Ei jatkuvassa pelossa voi elää, enkä todellakaan tarkoita, että pelkäisin fanejani. Konserteissakin haluan olle lähellä heitä ja kävellä yleisön joukossa, hän selittää.

Hän kertoo stalkkauksen alkaneen jo Nightwish-aikojen alkuvuosina.

– Kun menimme Nightwishin kanssa Etelä-Amerikkaan ja Meksikoon, siellä suhtauduttiin minuun todella fanaattisesti. Eräs mies kävi jopa kimppuuni, siitä kirjoitettiinkin silloin, Turunen muistelee.

Hyvä olo näkyy

Turunen kertoo saavansa ideat sanoituksiinsa usein tapaamistaan ihmisistä ja heidän elämäntarinoistaan.

– Tapaan kiertueillani ihania ihmisiä ja kuulen heidän koskettavia tarinoitaan – sekä iloisia että surullisia. Vaikka en koskaan kirjoita kappaleita kiertueilla, saan niiden aikana paljon uusia ideoita, hän selittää.

Uusinta levyään Turunen kuvailee myös aikaisempia hyväntuulisemmaksi.

– Levyllä näkyy oma hyvä oloni elämässä. Se näkyy väreinä, kuten nimi Colours In The Dark kertoo, vuosi sitten esikoistyttärensä saanut onnellinen Turunen kertoo.

(MTV3 – KATI PUKKI)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja