Tappelukohun keskellä oleva New York Rangers ilmoitti yllätyspotkuista: Entinen NHL:n huippupelaaja suurseuran johtoon

New York Rangers on nimennyt entisen NHL-pelaajan Chris Druryn sekä seuran presidentiksi että GM:ksi. Keskiviikkona seura kertoi erottaneensa tehtävistään presidentti John Davidsonin ja GM Jeff Gortonin.

Drury on toiminut helmikuun alusta asti pudotuspeleihin jo mahdollisuutensa menettäneen seuran apulais-GM:nä. Druryn apuna siirtymävaiheessa toimii neuvonantaja Glen Sather.

– Haluamme kiittää 'JD:tä' ja Jeffiä panoksestaan organisaation hyväksi. He ovat molemmat huippuluokan jääkiekkoammattilaisia, jotka työskentelivät ahkerasti Rangersille. Johtoportaassa oli kuitenkin tehtävä muutoksia, jotta joukkue voisi menestyä fanien ansaitsemalla tavalla, seura kertoi.

Potkujen ajankohta on erikoinen, sillä se sijoittui keskelle New York Rangersin ja Washington Capitalsin välille räjähtänyttä sotatilaa, joka sai alkuunsa Capitals-agitaattorin Tom Wilsonin sikailuista joukkueiden kohtaamisessa tiistain ja keskiviikona välisenä yönä.

Wilson selvisi tapauksesta ilman pelikieltoa 5000 dollarin sakoilla, joka kirvoitti Rangers-leiristä tulikivenkatkuisen näkemyksen NHL:n kurinpidon tilasta.

Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman uskoo, että tiedotteen takana oli Davidsonin ja Gortonin sijasta seuran omistaja James Dolan.

TSN:n toimittajan Frank Seravallin mukaan Davidson ja Gorton eivät tienneet tiedotteesta mitään ennen kuin sellainen oli julkaistu.

Rangersin ja Capitalsin soppaa hämmennettiin uudelleen torstaiaamuna, kun joukkueet kohtasivat kuumien tapahtumien jälkeen välittömästi uudelleen. Tilanne eskaloitui jo avauskiekon yhteydessä useiksi tappeluiksi.

Lue myös:

    Uusimmat