Tapparan tähtihyökkääjän lentäviä lauseita kirjataan jo ylös – kirjassa myös piikki Ilveksen leiriin: "Hän naurattaa meitä joka päivä"

0:55
Tapparan tähtihyökkääjä Anton Levtchi on joukkueen ilopilleri.

Tapparan tähtihyökkääjä Anton Levtchi on suuressa roolissa niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin. 26-vuotias ilopilleri pitää joukkuehenkeä yllä hilpeillä lausahduksillaan.

26-vuotias Levtchi on jäällä yksi joukkueensa kirkkaimmista tähdistä. Kaukalossa kultaista kypärää kantava Levtchi on tärkeä palanen joukkuetta myös kaukalon ulkopuolella.

Tapparan hieroja Veli-Matti Pohjonen kertoo, että Levtchin hilpeille jutuille saadaan Tapparassa nauraa päivittäin.

– Hän on sellainen veitikka, joka naurattaa meitä joka päivä. Olemme keränneet mustaan vihkoon "antonismeja". Joka päivä tulee joku hatusta vedetty lause, Pohjonen kertoo Kiekkokaupungin uusi aika dokumenttisarjassa.

Millaisia lausahduksia Anton Levtchi sitten oikein viljelee? Katso pääkuvan videolta! C Moren Kiekkokaupungin uusi aika -dokumenttisarja sukeltaa SM-liigassa pelaavien Tapparan ja Ilveksen arkeen matkalla kohti Tampereella 3. joulukuuta käyttöön otettavaa uutta areenaa. Sarjaa voi seurata cmore.fi-suoratoistopalvelusta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja