Tapparaa pöllyytettiin liigakauden kenraalissa – uudet vahvistukset silti esillä

Tappara koki tappion liigakauden kenraalissaan, kun se hävisi ruotsalaiselle Skellefteålle Champions Hockey Leaguessa loppuluvuin 3–5.

Skellefteå karkasi Tampereen Nokia Arenalla pelatussa kamppailussa nopeasti 2–0-johtoon, kun Martins Dzierkals ja Rickard Hugg heiluttivat maaliverkkoja.

Sen jälkeen Tapparan uudet vahvistukset astuivat parrasvaloihin. Carter Camper laukoi ensin ylivoimalla kavennuksen. Erän lopulla Otto Somppi ohjasi niin ikään ylivoimalla Otto Leskisen laukauksen verkon perukoille.

Skellefteå karkasi toisessa erässä jo 5–2-johtoon. Se oli liikaa isännille.

Päätöserässä Tapparan kolmas uusi kasvo Nick Halloran osui ylivoimalla.

– Tulimme hyvin tasoihin ensimmäisen erän lopulla, mutta toinen erä oli melkoista vuoristorataa. Vaikea peli, mutta vastassa oli todella kova joukkue, Tapparan päävalmentaja Rikard Grönborg huomautti CHL:n tiedotteessa.

Tappara on ottanut tähän mennessä syksyn neljästä CHL-ottelusta yhteensä seitsemän pistettä.

Kirvesrintojen liigakausi käynnistyy keskiviikkona, kun se saa Tampereella vastaansa viime kevään finaalivastustajansa Pelicansin.