Tanssinopettaja paljastaa, jatkoiko Edis Tatli tanssimista Tanssii Tähtien Kanssa -voiton jälkeen

Edis Tatlin kanssa voittoon Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman edellisellä kaudella yltänyt Katri Mäkinen kertoo, onko Tatli jatkanut ohjelman jälkeen tanssimista

Huomenta Suomi -ohjelmassa vierailleelta Tanssii Tähtien Kanssa -tanssinopettaja Katri Mäkiseltä kysyttiin, onko hänen entinen tähtioppilaansa Edis Tatli jatkanut ohjelman voiton jälkeen tanssiharrastustaan. Mäkinen myöntää, että nyrkkeilyn vuoksi ammattilaisurheilija ei ole päässyt tanssimaan niin paljon kuin olisi halunnut.

– Kyllä hän kovasti haluaisi! Mäkinen vastasi.

– Voi olla, että tuo nyrkkeily vie voiton silti, Mäkinen jatkoi.

Mäkinen on yltänyt Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman voittoon myös aiemmin viisi vuotta sitten muusikko Pete Parkkosen kanssa. Tänä syksynä hän valloittaa tanssiparketin muusikko Olli Hermanin opettajana.

Ohjelman tuomarikolmikkona loistavat tälläkin kaudella Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Myös ohjelman juontajia on nyt kolme, sillä Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi saavat livelähetyksiin mukaan ihastuttavan Tuija Pehkosen. Unohtumattomien iltojen sulosävelistä vastaa Sami Pitkämö orkestereineen.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat