Tanskan NHL-tähti poistui yllättäen MM-kisoista Suomi-ottelun alla – apuvalmentaja avaa erikoisen ratkaisun syitä: "Hän oli loukkaantunut, mutta halusi auttaa"

Leijonat torstaina kohtaavan Tanskan NHL-tähti Lars Eller jätti jääkiekon MM-kisat mystisesti kesken vain kolmen pelatun ottelun jälkeen.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Suomi-Tanska torstaina 16.5. klo 21.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Vahvasti kisoissa esiintyneen Ellerin ratkaisu herätti runsaasti kummastusta, mutta todellinen syy on hyvin yksinkertainen. Eller saapui kisoihin auttamaan maataan loukkaantumisestaan huolimatta.

– Hän oli loukkaantunut jo tullessaan, mutta hän halusi tulla ja auttaa joukkuetta, koska meidän kolme ensimmäistä ottelua olivat sellaisia joukkueita vastaan, jotka meidän pitäisi voittaa, Tanskan apuvalmentaja Jens Nielsen selventää.

Eller keräsi kolmesta ottelusta peräti viisi tehopistettä, vaikka pelasi loukkaantuneena. Tilanne eteni lopulta siihen pisteeseen, ettei Tanskan ykköstähti kyennyt enää pelaamaan.

– Jokaisen ottelun jälkeen häntä hoidettiin, jotta hän voisi pelata seuraavassa pelissä. Kolmannen ottelun jälkeen oli mahdotonta saada häntä pelikuntoon, joten katsoimme parhaaksi, että Lars menee kotiin lepäämään, Nielsen jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat