Tanhupallon luonut Kiti Kokkonen muistelee Putouksen tekemistä: "Oli ihan hirveät paineet"

Näyttelijä Kiti Kokkonen muistelee MTVuutiset.fin haastattelussa viime kevättä, jolloin hän tähditti Putousta.

Katso yllä olevalta videolta Tanhupallon tuoreet terveiset!

Putouksen viime kaudella Tanhupallon roolista tutuksi tullut näyttelijä Kiti Kokkonen muistelee Putouksen tekemistä ja kertoo arvostavansa valtavasti uusien Putous-tähtien työtä. Viimeisimmässä Putous-jaksossa Tanhupallo teki pienimuotoisen paluun, ja näyttäytyminen sarjassa palautti näyttelijän mieleen paljon tunteita, joita hän kävi viime keväänä läpi. 

– Itselläni oli ihan hirveät paineet silloin viime keväänä, Kokkonen kertoo.

Putouksen käynnissä olevan kauden katsominen tuntui Kokkosesta alkuun vaikealta, sillä hän ei ole kokoonpanossa mukana. Sittemmin hän on kuitenkin katsonut jaksoja – ja nostaa hattua tämän kauden näyttelijöille, sillä Putous on valtava sarka työtä näyttelijöille.

– Hahmojen suunnittelussa huomioidaan valtavasti pikkuasioita hahmon puhetyylistä rooliasuun ja sen yksityiskohtiin, Kokkonen toteaa.

– Minä tiedän sen, kuinka haastavaa se on ja kuinka paljon hahmoja työstetään ja ideoidaan. Ne ovat ison työn takana, Kokkonen jatkaa.

"Arvostan yli kaiken kaikkea komediallista tekemistä"

Kokkonen pitää komedian tekemistä ylipäätään valtavassa arvossa.

– Arvostan yli kaiken kaikkea komediallista tekemistä, kun se on niin haastavaa saada ihmiset hyvälle tuulelle, Kokkonen puhuu kokemuksesta.

Putouksen sketsihahmokilpailun edellisellä kaudella voittanut Kokkonen ei osaa laittaa tämän kauden hahmoja paremmuusjärjestykseen – tai ei ainakaan myönnä osaavansa.

– En pysty laittamaan niitä paremmuusjärjestykseen ja vaikka pystyisinkin, niin tekisin sen tosi salaisesti itsekseni, Kokkonen toteaa pilke silmäkulmassa.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30. 

Lue myös:

    Uusimmat