Tänään vietetään valtakunnallista Satupäivää

Satupäivän aikana järjestetään useita mielenkiintoisia tapahtumia ympäri Suomen. Tänä vuonna päivän teemana on "Sadun ääni".

Tänään 18. lokakuuta vietetään valtakunnallista Satupäivää. Sadun nimipäivänä vietettävän Satupäivän aikana järjestetään tapahtumia muun muassa kirjastoissa, kouluissa, teattereissa ja kirjakaupoissa ympäri Suomea. Tänä vuonna Satupäivän teema on "Sadun ääni". Satupäivän sivuilla kerrotaan, että teemalla halutaan muistuttaa yhteisen satukokemuksen tärkeydestä.

Satupäivää on vietetty vuodesta 2008 lähtien. Vuonna 2012 päivää juhlistettiin jo 73 eri paikkakunnalla. Satupäivän takana ei ole yhdistystä, vaan projektisihteeri organisoi tapahtumaa yhdessä Satupäivän toimikunnan kanssa.

Helsingissä on tänään tarjolla esimerkiksi siperialaisten satujen lukua Käpylän kirjastossa, Helsingin kaupunginteatterin satuhetki ja avoin opastettu kierros Helsingin Taidehallissa. Tampereella puolestaan esitetään Viidakkokirja-satua Ahaa-teatterissa ja Turussa järjestetään muun muassa satuimproteatterityöpaja Runosmäen kirjastossa.

Tutustu Satupäivän ohjelmaan osoitteessaSatupäivä.fi

Kirjapiiri AVAlla lauantaisin klo 17.30. Uusinnat maanantaisin klo 23.00.

AVA / Emmi Maaranen

Kuva: Satupäivä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja