Tänään AVAlla: Tämä komedia oli eräs ohjaaja Stanley Kubrickin suosikkielokuvista

AVA Elokuva Mustat donkkaa tykimmin opetti sekä Wesley Snipesin että Woody Harrelsonin pelaamaan koripalloa. Nike valmisti Harrelsonin roolihahmon innoittamana jopa tennistossun.

AVA Elokuva Mustat donkkaa tykimmin on sympaattinen komedia, jossa WesleySnipes ja WoodyHarrelson esittävät kahta korishaita Los Angelesin helteisillä pelikentillä.

Harrelsonin esittämän Billy Hoylen rooliin suunniteltiin myös Charlie Sheeniä ja DavidDuchovnya.

Sekä Harrelson että Snipes oppivat elokuvan aikana pelaamaan koripalloa niin hyvin, että opettajien mukaan he olisivat voineet päästä pelaamaan jenkkilän yliopistourheilujärjestö National Collegiate Athletic Associationin kolmosdivisioonaan. Harrelson oli Snipesiä huomattavasti parempi pelaaja, vaikkei hänen roolihahmonsa osaakaan elokuvassa donkata – eli hypätä ja paiskata palloa koriin.

Stanley Kubrickin suosikki

Mustat donkkaa tykimmin oli vuoden 1992 eniten tuottaneiden listan sijalla 16. Se sai positiiviset arvostelut kriitikoilta. Elokuva oli eräs Hohto- ja Kellopeliappelsiini-elokuvien ohjaaja StanleyKubrickin suosikeista!

Nike valmisti Harrelsonin roolihahmon innoittamana jopa tennistossun. Erikoista kyllä Harrelson sai tietää kengästä vasta tehdessään elokuvan tiimoilta haastattelua Music Televisionin kanssa!


AVA/Maria Aarnio

Kuvat: Elokuvasta

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja