Mainos

Tampereen ratikkakeskustelu lähti lapasesta – AL: Häränpallit, itsemurha ja mustat aukot mainittu

Tampereen kaupunginvaltuutetut ylsivät sangen värikkäisiin puheenvuoroihin ratikkakeskustelussa, joka johti lopulta raitiotien hyväksymiseen. 

Aamulehti poimi keskustelun värikkäimmät kohdat:

– Ratikkaa voi käyttää itsemurhiin. Ratikka on vaarallinen, koska se on äänetön ja kuurot eivät kuule sitä, sanoi Satu Sipilä (kd.).

– Eivät Audi-miehet halua jättää autoa kauas keskustasta vandalisoitavaksi ja tulla keskustaan ratikalla, sanoi Mikko Alatalo (kesk.).

– Tampereelle muuttaa vain työttömiä. Jos ratikka tulee, täällä vaan työttömät ajelee ratikalla tylsyyttään, paukautti Timo Vuohensilta (kesk.)

Välillä eksyttiin raikkapoluilta aivan muihin aiheisiin, kertoo Aamulehti.

– Tampere on sen verran lännessä, ettei meillä ainakaan Venäjän pelkoa pitäisi olla, sanoi Terhi Kiemunki (ps.).

Aamulehden toimittaja kertoi Twitter-viestissä, että keskustelussa mainittiin myös Wall Streetin häränpallit ja mustat aukot. Jossakin vaiheessa valtuutetut myös vertailivat peruskoulun matematiikannumeroitaan.

Veltto Virtanen (ps) palasi kohuun, joka syntyi edellisessä kokouksessa, josta Virtanen lähti tunnin jälkeen ja tilalle tuli Terhi Kiemunki.  Lehden mukaan Virtanen valitteli sitä, että hänen täytyy hakea sairaslomatodistus, joka maksaa enemmän kuin kokouspalkkio.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.