Mainos

Tampereen henkirikostutkinta etenee: Kärhämä pankkiautomaatilla johti 69-vuotiaan miehen kuolemaan – joutui kiristyksen uhriksi

Tampereella elokuun lopulla tapahtuneen henkirikoksen tutkinnassa on päästy eteenpäin, tiedottaa Sisä-Suomen poliisi.

Tampereen Vehkakadulla tapahtuneen henkirikoksen uhri, 69-vuotias mies, oli tavannut elokuun lopulla itseään huomattavasti nuoremman naisen tamperelaisessa ravintolassa.

Uhri ja nainen olivat siirtyneet puolenyön aikaan uhrin asunnolle, jonne olivat hetken kuluttua saapuneet naisen tuntemat kaksi miestä. Miehet ja uhri olivat lähteneet käymään pankkiautomaatilla, jossa uhrin tililtä oli nostettu käteistä rahaa.

Tämän jälkeen toinen paikalla olleista miehistä oli hermostunut ja lyönyt uhria siten, että tämä oli kaatunut ja lyönyt päänsä.

Uhri löydettiin asunnostaan

Tajuissaan ollut uhri oli kuljetettu takaisin kotiinsa.

Rikoksen uhri löytyi aamulla 23. päivä elokuuta, kun hänen lähiomaisensa oli saapunut asuntoon. Uhri oli löydettäessä vielä hengissä, mutta hän menehtyi elvytysyrityksistä huolimatta.

Teon johdosta Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi kaksi vuonna 1974 syntynyttä miestä ja yhden vuonna 1994 syntyneen naisen.

Toinen miehistä on myöntänyt lyöneensä uhria. Häntä epäillään pahoinpitelystä, maksuvälinepetoksesta ja törkeästä kuolemantuottamuksesta. Toista miestä ja naista epäillään maksuvälinepetoksista.

Samalta mieheltä vietiin rahaa aiemminkin

Sisä-Suomen poliisin mukaan tutkinnan aikana ilmeni, että rikoksen uhrin epäillään joutuneen toisen törkeän maksuvälinepetoksen uhriksi heinäkuun lopussa 2017.

Tuolloin hänen tililtään anastettiin huomattava summa rahaa pankkikorttia hyväksikäyttäen.

Tähän tekoon epäilty on toinen uhrin asuntoon tulleista miehistä. Kyseinen mies ei ollut kuolemaan johtaneen lyönnin tekijä.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja