Mainos

Tampereella naisystävänsä taposta epäilty jenkkifutari on myöntänyt alustavasti osallisuutensa – mies pakeni teon jälkeen tuttavilleen

Tampereen Lielahden tapon tutkinta on hyvällä mallilla, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja Ari Luoto Sisä-Suomen poliisista. Pääosin kaikki kuulustelut on saatu tehtyä, ja poliisi odottelee viimeisiä rikospaikkalausuntoja laboratoriosta.

– Kaveri on alustavasti myöntänyt osallisuutensa asiassa, Luoto kertoo MTV Uutisille.

Hänen mukaansa asiat ovat edenneet kuulustelujen aikana, ja puhevälit epäillyn kanssa ovat olleet hyvät.

Aiempia lähestymiskieltoja

Poliisi ei vielä tässä vaiheessa tutkintaa avaa tarkemmin tekotapaa. Teon motiivin uskotaan liittyvän siihen, että epäillylle on aiemmin haettu lähestymiskieltoja. 45-vuotias uhri oli 35-vuotiaan miehen entinen naisystävä.

– Jos lähestymiskieltoja on haettu, siitä voi päätellä, että sieltä ne motiivit varmasti löytyvät, Luoto muotoilee.

Uhri asui yhdessä alaikäisen poikansa kanssa, mutta Luoto ei halua kommentoida sitä, oliko lapsi tekoaikaan paikalla tai kuka hälytti tapahtuneesta hätäkeskukseen.

Henkirikos tapahtui Tampereen Lielahdessa lauantaina 9. syyskuuta. Poliisi etsintäkuulutti 35-vuotiaan miehen taposta epäiltynä. Tuolloin selvisi, että mies on amerikkalaisen jalkapallon pelaaja.

Teosta epäilty mies saatiin kiinni maanantaina entiseltä kotiseudultaan Nummelasta, jossa hän oli piilotellut. Luoto kuvailee miestä majoittaneita tämän "tuttaviksi" tai "kavereiksi".

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.