Mainos

Tampereella kadonnut mies nousi uutiseksi ulkomaillakin – omaiset huolissaan

Tampereella viime torstaina kadonneen ulkomaalaisen miehen omaiset ovat huolissaan. 

Etelä-Afrikassa paperitehtaalla työskennellyt perheellinen 60-vuotias mies nähtiin viimeisen kerran myöhään torstai-iltana, kun hän poistui Tampereen keskustassa sijaitsevasta ravintolasta.

Hollantilaisen Beeld-lehden mukaan mies oli ollut yhteydessä vaimoonsa säännöllisesti matkan aikana, viimeisen kerran iltakahdeksan aikaan torstaina. Sen jälkeen vastauksia viesteihin ei ole tullut.

Vaimo on varma, ettei mies ole kadonnut omasta tahdostaan.

– Olemme olleet naimisissa 38 vuotta ja minä tunnen hänet. Hän ei vain katoaisi, hän vastaa aina viesteihin, vaimo sanoo lehdelle.

Mies oli ollut Suomessa useita kertoja työasioissa. Hän oli sanonut vaimolleen tämän kerran olevan viimeinen, sillä hän tunsi itsensä jo väsyneeksi.

Sisä-Suomen poliisilaitos pyytää yhä kuumeisesti havaintoja miehestä.

– Eri vaihtoehtoja miehen katoamisesta on pohdittu, mutta mitään konkreettista tietoa ei ole, kertoo rikoskomisario Pasi Mettälä Sisä-Suomen poliisilaitokselta.

Mettälän mukaan miestä ei ole etsitty maastosta, koska etsintäaluetta ei ole voitu rajata.

Kadonneella on vaaleat hiukset ja viikset. Hän on noin 165 senttiä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan normaali. Katoamishetkellä miehellä oli todennäköisesti yllään vaalea kauluspaita, musta takki, harmaat housut ja mustat nahkakengät.

Katoamiseen ei epäillä liittyvän rikosta. Tapaukseen liittyvät vihjeet voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen rikosvihjeet.pirkanmaa.sisa-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 445 546.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.