Tamara Ecclestone teki täyskäännöksen tyylissään – katso

Julkkisperijätär Tamara Ecclestone on tehnyt täyskäännöksen tyylissään: tätä nykyä tummahiuksinen kaunotar suosii maanläheisiä asukokonaisuuksia.

Tamara Ecclestone, 29, on vuosien varrella tullut tutuksi äärimmäisen rohkeana pukeutujana, joka ei karta kirkkaimpiakaan värejä. Ecclestone näyttäytyi kuitenkin jouluostoksilla asussa, jollaisen harva olisi kuvitellut hänen valitsevan ylleen, sillä asukokonaisuus oli hyvin hillitty ja aikuismainen.

Tummahiuksinen kaunotar oli valinnut ylleen trendikkäästi tummanharmaan mekon, joka oli sekä näyttävä, että joustavan materiaalinsa puolesta erityisen mukava yllä. Beige käsilaukku ja beiget mokkasaappaat mukailivat yksinkertaista tyyliä. Asukokonaisuuden pirteänä yksityiskohtana toimivat kirkkaanpunaiset kynnet ja näyttävät Hollywood-kiharat.

Jää nähtäväksi, jatkaako Ecclestone jatkossa pukeutumisessaan pelkistetympää linjaa, vai palaako hän räväkämpiin asukokonaisuuksiin, joita hänen yllään on totuttu näkemään. Ensi vuonna 30 vuotta täyttävää näyttävää kaunotarta maanläheinen tyyli pukee erityisen kauniisti.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja