Mainos

Tämän vuoksi Perussuomalaisten nuorten valtionavustukset ovat vaarassa – Lapin piirin puheenjohtajan julkinen Twitter-viesti kuohuttaa: "Ei ole tummaihoisia suomalaisia"

3:22

Opetus- ja kulttuuriministeriö harkitsee valtionavun epäämistä perussuomalaisilta nuorilta, kertoo Uusi Suomi. Syynä on Perussuomalaisten nuorten julkaisema loukkaava Twitter-viesti.

Perussuomalaisten nuorten julkaisemassa twiitissä kehotetaan äänestämään EU-vaaleissa perussuomalaisia, jotta Suomen tulevaisuus ei näyttäisi tviittiin liitetyn kuvan kaltaiselta tummaihoiselta pariskunnalta, joka hymyillen pitelee vauvaa sylissään.

Kun ihmiset kysyivät Twitterissä, mitä Perussuomalaiset tällä haluavat vastustaa, Perussuomalaisten nuorten Lapin piirin puheenjohtaja vastasi, että tummaihoisia ihmisiä, koska he eivät hänen mukaansa voi olla eurooppalaisia tai suomalaisia. 

Perussuomalaisille nuorille myönnetty tuki on tänä vuonna 115  000 euroa. Uuden Suomen mukaan viranomaiset voivat keskeyttää avustuksen maksamisen, jos on aihetta epäillä, ettei avustuksen saaja toimi lain edellyttämällä tavalla.

Perussuomalaisten nuorten toiminta on herättänyt kritiikkiä myös perussuomalaisten kansanedustajien keskuudessa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja