Tämän Leijonien pelotteen Tshekki oli tutkinut hyvin – sitten JYP-kapteeni rikkoi pakan: "En tiedä mitä hän tekee"

Leijonien ylivoimauhka selitettynä – Tshekin JYP-pakki alivoiman heikoin lenkki 2:14
Mitä tekee Tshekin JYP-kapteeni Jan Scotka? Jonne Virtanen ja Petteri Sihvonen poimivat Leijonien Tshekki-voitosta esiin ylivoiman, jossa vastustaja teki aluksi kaiken oikein Suomea vastaan.

Petteri Sihvonen ja Jonne Virtanen näkivät Tshekin tiedustelleen hyvin Leijonien ylivoiman uhkatekijät, mutta Suomen monipuolinen arsenaali löysi silti keinot ylivoimamaalin tekemiseen jääkiekon MM-kisojen ottelussa.

Sihvonen ja Monsterimonni perkasivat keskiviikkona MTV Uutiset Livessä Leijonien Tshekki-ottelun käänteet läpi. Sihvonen näki Tshekin tiedustelleen hyvin Suomen ylivoimakuviot, mutta Virtanen osoitti kuvanauhalta, missä Tshekki teki ratkaisevan virheen.

– Tässä kohtaa tämä JYPin kapteeni (Jan) Scotka aiheuttaa pomolleen Mikko Viitaselle harmaita hiuksia, jos hänellä olisi hiuksia. En tiedä, mitä hän tekee, Virtanen näytti.

Sihvosen ja Virtasen näyte jutun ylälaidan videolla. Tässä myös täyspitkä versio, jossa kritiikkiä saavat myös Kari Jalosen pelitapa Suomea vastaan sekä arviot asioista, joita Leijonat ei voi esimerkiksi Ruotsia vastaan tehdä:

Suomi kaatoi Tshekin suvereenilla esityksellä – Sihvonen ja Monsterimonni arvioi pysäyttääkö Leijonia mikään 15:50
Sihvonen & Monsterimonni: Pysäyttääkö Leijonia enää mikään MM-kisoissa?

Lue myös:

    Uusimmat