Leijonien heikko kohta USA:n tähtäimessä? Petteri Sihvonen ehdottaa muutosta, Jonne Virtanen varmana tulevasta: ”Jos ovat vähän muuta katsoneet kuin maisemia”

Iskeekö USA MM-välierässä Leijonien heikkoon kohtaan? Jonne Virtanen varmana tulevasta: ”Jos ovat vähän muuta katsoneet kuin maisemia” 3:01
Iskeekö USA MM-välierässä Leijonien heikkoon kohtaan? Jonne Virtanen varmana tulevasta: ”Jos ovat vähän muuta katsoneet kuin maisemia”

Voitokkaan Slovakia-puolivälierän jälkeen Leijonat on kääntänyt katseensa lauantaina iltapäivällä pelattavaan MM-välierään Yhdysvaltoja vastaan. Edessä lienee monta napsua kovempi haaste kuin alkusarjassa Suomen 4–1-voittoon päättyneessä edellisessä kohtaamisessa.

Petteri Sihvonen ja Jonne Virtanen ennakoivat show'ssaan tulevan välieräottelun antia. Merkillepantavaa on, että Leijonilla on ollut vaikeuksia turnauksessa niin sanotun vastustajan tolppa-trapin kanssa.

Tolppa-trapissa vastustajan kärkikarvaaja on niin ylhäällä, että hän lähestulkoon pitää maalin tolppaa pystyssä. Sen käyttämisen on usein katsottu hyödyttävän Suomea, joka on osannut purkaa tolppa-trapin mestarillisesti saaden siten vastustajan maalille kohdistuvan suorahyökkäyksen tai ainakin kulmapelin.

Kuluvissa kisoissa sen purkaminen ei ole kuitenkaan Suomelta sujunut.

Katso Sihvosen ja Jonne Virtasen pohdinta Suomen heikkouksista ennen USA-välierää artikkelin yläosasta. Koko ohjelma katsottavissa alapuolella.

Sihvosen ja Monsterimonnin MM-studio on MTV Uutiset Livessä MM-turnauksen aikana nähtävä ohjelma. Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen ja uransa tähän SM-liiga-kauteen päättänyt Jonne Virtanen arvioivat räväkkään tapaansa Leijonien otteita ja muita MM-ilmiöitä aina Suomen peliä seuraavan päivän aamuna.

Sihvonen ja Monsterimonni avaavat Mörkön mysteerin - tästä yksinkertaisesta syystä Marko Anttilla onnistui jälleen 14:57

Lue myös:

    Uusimmat