Tämän lapsenlapsen kanssa Kris Jenner viettää eniten aikaa

Kardashian-klaanin matriarkka viettää tällä hetkellä erityisen paljon aikaa yhden lapsenlapsensa kanssa, väittää sisäpiirilähde.

Khloé Kardashian hauskutti hiljattain Keeping up with the Kardashians -realityn katsojia pukeutumalla äidikseen Kris Jenneriksi sukuillalliselle, jossa jokaisen perheenjäsenen oli tarkoitus imitoida jotain perheenjäsentään.

Kosmetiikkamoguli Kylie Jenneriä ei illallisella nähty, mutta häntä imitoivat kuitenkin sekä isosisko Kendall Jenner että vanhimman sisaren Kourtney Kardashianin tytär Penelope.

Tässä yhteydessä Khloé antoi ymmärtää, että Kris Jennerillä todellakin on suosikkitytär – eikä hän ole Kim Kardashian-West.

– Kylie, voit istua viereeni, koska olet suosikkini, Krisinä esiintynyt Khloé sanoi Kylieksi tekeytyneelle Penelopelle.

– Kylie, miljardin dollarin vauvani tulee aina olemaan sydämessäni miljardeista syistä, jatkoi Khloe, joka viittasi ilmeisesti talouslehti Forbesin maaliskuiseen uutiseen, jonka mukaan Kylie on maailman nuorin itse omaisuutensa tehnyt miljardööri.

Kris Jennerillä on kuusi lasta ja 10 lapsenlasta. Sosiaalisen median ja ja Keeping up with the Kardashianissa nähdyn perusteella Jenner on läheinen ja viettää paljon aikaa kaikkien lapsenlastensa kanssa. Life & Style -lehden mukaan eniten isoäidin aikaa saa kuitenkin yksi heistä: Kylien pian kaksi vuotta täyttävä Stormi-tytär.

Isoäiti ja lapsenlapsi nimittäin tapaavat sisäpiirilähteen mukaan lähes joka päivä Kylie Jennerin toimistolla, missä myös Stormille on varattu oma huone.

– Kris saa syödä lounasta Stormin kanssa, lukea hänelle kirjoja ja laittaa hänet päiväunille. Hän todellakin viettää tällä hetkellä enemmän aikaa hänen kanssaan verrattuna muihin lapsenlapsiin, kertoo lähde.

People-lehden mukaan isoäiti myös ilahdutti jouluna pientä Stormia hulppealla lahjalla. Kylie Jennerin sosiaaliseen mediaan kuvaama video nimittäin paljastaa, että tytär sai lahjaksi valtavan kokoisen leikkimökin, jonka mukavuuksiin kuuluvat muun muassa parveke, leikkitakka, ilmastointi ja ovikello. Myös Kyliella oli vastaavanlainen mökki omassa lapsuudessaan.

– Rakastan sinua niin paljon. Tahdon, että sinulla ja tyttärelläsi on samankaltaisia muistoja, Kris sanoi kyynelehtien Kylielle. 

Life & Stylen lähteen mukaan isoäiti kuitenkin pitää visusti huolen siitä, ettei Stormi saa häneltä enempää lahjoja kuin muut lastenlapset. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja