Teemu Pukilta historiallista tykitystä – taakse jäänyt maalipyssy vihjasi kuitenkin oman kautensa paremmuudesta

Norwichin Teemu Pukki tykitti kaksi maalia QPR:n verkkoon ja vankisti asemaansa Englannin Mestaruussarjan maalipörssin kärjessä. Suomalainen on nyt tehnyt 26 osumaa tämän kauden sarjassa.

The Sportsman -sivusto muistutti, että Chris Sutton on viimeisin Norwichin pelaaja, joka on tehnyt yhdellä kaudella yli 25 maalia.

Englantilaishyökkääjä onnistui tempussa 25 vuotta sitten kaudella 1993–1994. Sutton siirtyi tuon sensaatiokauden jälkeen Blackburn Roversiin, jossa hän muodosti yhdessä Alan Shearerin kanssa kovan kärkiparin, joka johdatti seuran Valioliigan mestaruuteen keväällä 1995.

Nykyään BT Sportilla ja BBC:llä jalkapalloasiantuntijana työskentelevä Sutton päätti lauantain ottelun jälkeen onnitella Norwichia ja Pukkia upeasta kaudesta. Provosoivasta tyylistään tunnettu ex-maalitykki ei malttanut kuitenkaan olla muistuttamatta yhdestä erosta hänen ja Pukin kausien välillä.

– Loistavaa Norwich. Hienoa Teemu Pukki. Aivan mahtava kausi Norwichilta. Minun 25 maaliani syntyivät tosin Valioliigassa, kuittasi Sutton hymiöiden kera.

Suttonin viesti alla.

Lue myös:

    Uusimmat