Mainos

Tämä WhatsApp-kikka helpottaa pitkien viestien kirjoittamista – tunnetko jo WhatsApp Webin?

1:19

Tiesitkö, että WhatsAppia voi käyttää myös tietokoneella? Selainversion voi yhdistää helposti mobiilisovellukseen, jolloin viestejä voi lukea, kirjoittaa ja lähettää kätevästi pöytätietokoneen tai kannettavan avulla.

WhatsApp esitteli viime syksynä helposti jaettavan live-sijainnin! Testasimme, kuinka hyvin uusi ominaisuus todella toimii. Katso yllä oleva video!

Pitkien WhatsApp-viestien näpytteleminen pienellä puhelimella voi joskus käydä hermoille. Monet pitävät varmasti tietokoneella näppäilyä paljon mukavampana tapana kirjoittaa, ja onneksi WhatsApp-viestejäkin voi jakaa tällä tavalla.

Eikä WhatsAppin selainversion eli WhatsApp Webin käyttöönotto ole vaikeaa.

Näin otat WhatsApp Webin käyttöön

WhatsApp Webin käyttö onnistuu menemällä tietokoneen nettiselaimella osoitteeseen web.whatsapp.com. Avaa tämän jälkeen mobiilisovellus ja paina oikeasta yläkulmasta löytyvää kolmella pisteellä merkittyä valikkoa. Valitse sitten WhatsApp Web ja puhelimen avulla skannaa selaimen QR-koodi.

Näin WhatsApp yhdistyy selaimeen ja voit aloittaa viestipalvelun käytön. WhatsAppin voi yhdistää niin moneen tietokoneeseen kuin ikinä haluaakaan.

Yhdistämällä WhatsAppin selaimeen voi myös kätevästi siirtää koneeseen WhatsAppin välityksellä lähetettyjä kuvia ja muita tiedostoja. Kaapeleita ei tarvita!

Lähteet: WhatsApp, Hongkiat

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.