Mainos

Tämä video tiivistää vanhemmuuden kauhut neljään sekuntiin: "Nauroin juuri 15 minuuttia putkeen"

Ilkikurisen pojan tempaus naurattaa Twitterissä.

Luultavasti jokainen vanhempi on joskus kysynyt epävarmoin tuntein lapseltaan, mitä tällä on kädessään. Vastauksesta ei koskaan voi olla varma, mutta sopii toivoa ainakin, ettei jälkikasvu kanna kätösissään mitään terävää.

Kuten veistä.

Madison Meyers jakoi Twitterissä videon, joka tiivistää neljään sekuntiin vanhemmuuden kauhunhetket.

"Nauroin juuri 15 minuuttia putkeen", tapauksesta huvittunut Meyers kirjoitti jakamansa videon yhteyteen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Videolla nainen huutaa pihan poikki juoksevalle pojalle: "Näytä, mitä sinulla on siinä." Ilkikurinen poika virnuilee takaisin ja näyttää kättään: "Veitsi." "EI", nainen huutaa ja lähtee juoksemaan vauhtiaan kiihdyttävän veijarin perään.

Vaikka veitsi kädessä juokseva lapsi on luonnollisesti vaaraksi itselleen, video on vedonnut Twitter-käyttäjiin. Videolla on jo liki 70 000 uudelleentwiittausta ja yli 135 000 tykkäystä.

"Nauran edelleen. Tapa, jolla hän (poika) huutaa sen, tapa, jolla hän nauraa ja kiihdyttää vauhtiaan juostakseen karkuun. Kaikki on hauskaa", totesi eräs Twitter-käyttäjä. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videon nainen ei ollut kuitenkaan lapsen äiti. Twitter-käyttäjä @apeshols kertoi Twitterissä olevansa iloinen siitä, että muut kuitenkin nauttivat hänen "äititaidoistaan".

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tilanteessa mukana olleet päivittivät Twitteriin myös, että muutkin paikalla olijat osallistuivat pojan kiinnisaamiseen, ja tilanne päättyi vaurioitta.

Lähteet: Mashable, Twitter

***

0:18

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.