Perhe yritti häätää lepakkoa keittiöstään – hillittömästä videosta nettihitti: "En ole nauranut näin pitkään aikaan"

Irlantilaisnuorukaisen kuvaamaa videota ei voi katsoa nauramatta.

Kuokkimaan tullut lepakko aiheutti kaaosta irlantilaisperheen kodissa. Tilanteesta tallentunutta videota on katsottu Facebookissa jo yli 1,8, miljoonaa kertaa. Facebookin lisäksi video naurattaa myös Twitterissä, jossa sille nauretaan vedet silmissä.

Tadhg Fleming jakoi videon isänsä lepakon metsästyksestä Facebookissa saatesanoin: "Lepakko lensi kotiimme eilisiltana.... Voi sanoa, että se hoideltiin rauhallisella ja kohteliaalla tavalla."

Videolla irlantilaisperheen muut jäsenet tuntuvat piileksivän pelottavalta lepakolta, mutta isä-Derry yrittää parhaansa mukaan napata lepakkoa kiinni astiapyyhkeellä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ota se kiinni, Derry", Fleming huutaa videolla. "Se pilkkaa sinua." "Juuri noin, ota isompi pyyhe."

– Kirjaimellisesti ensimmäinen reaktioni oli napata puhelin ja alkaa videoida sitä, Fleming kertoi BBC Walesin haastattelussa.

– Se oli täysi kaaos, Fleming kertoo ja toteaa, ettei moista voisi käsikirjoittaa.

Tapauksesta innostunut, lattialle pissannut koira ja oven takana kurkkiva Marie-äiti ovat myös somekansan mielestä videon kohokohtia.

Loppujen lopuksi "Bat Dad" -lempinimen ansainnut isä sai eläimen kiinni, ja lepakko vapautettiin luontoon sitä vahingoittamatta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näin Twitterissä reagoitiin:

"Paras asia, jota olen ikinä nähnyt."  Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Pissin itsekin melkein housuun nauraessani koiralle, joka pissasi, lisäksi sille "Se pilkkaa sinua" -kohdalle."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Rehellisesti hauskinta netissä juuri nyt. En ole nauranut näin kovaa pitkään aikaan."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Lähteet: Someecards, Twitter

***

Lue myös:

    Uusimmat