Tämä video sulattaa sydämet! Lucy-koira tapasi joulupukin – karvakuonolla oli pukille vain yksi harras toive

Hakaniemen torilla jaetaan koiran- ja kissanruokaa apua tarvitseville lemmikinomistajille – MTV paikalla 4:12
Yli 400 ihmistä jonotti ruokaa lemmikeille Helsingissä noin viikko sitten – joulumieltä jakamassa ollut yhdistys huolestuneena: "Pitkin vuotta meiltä pyydetään apua"

Elämästään noin 2,5 vuotta eläinten turvakodissa viettänyt Lucy-koira tapasi joulupukin, jolle suloisella karvakuonolla oli vain yksi toive: saada loppuelämänsä kodin, kertoo Fox News.

Lucy on koira, jonka kehutaan oleva ”suurella persoonallisuudella, isolla hymyllä sekä suurella sydämellä” varustettu koira, jota ei voi kuin rakastaa. 

Se on kuitenkin rakastettavasta luonteestaan huolimatta turvakodissa pisimpään ollut asukas. Se on etsinyt loppuelämänsä kotia hyvin pitkään, sillä turvakodin mukaan Lucy ei tule toimeen lasten tai pienten eläinten kanssa.

Ventovieraita pelkäävä hauva tapasi viime viikolla ihka oikean joulupukin. Lucy kiikutti mukanaan kääröksi rullattua kirjettä, joka oli osoitettu harmaahapsiselle ja punanuttuiselle ukolle.

Parivaljakon kohtaaminen sulattaa sydämet: Lucy on joulupukista silminnähden todella innoissaan. Joulupukin on jopa toppuuteltava uutta karvaista ystäväänsä, sillä koira on kiskoa pukkia harmaasta parrasta liiankin innokkaasti.

Kuten videolla näkyy, joulupukki tekee parhaansa toteuttaakseen Lucyn hartaimman toiveen. 

Katso koiran ja joulupukin iloinen kohtaaminen alla olevalta videolta: 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue myös:

    Uusimmat