Tämä temppu vesittää kaikki tutut tekosyyt – naisen kondomivideolla miljoonia katselukertoja

Minkä ehkäisymenetelmän valitsisin? 4:13
KATSO MYÖS: Ehkäisymenetelmiä on monenlaisia. Mikä kannattaa valita?

Seksikaupan työntekijä veti kondomin jalkaansa osoittaakseen, ettei kukaan mies ole "liian iso" käyttääkseen suojaa.

Seksikaupan työntekijän 30 sekunnin kondomitutoriaali on kerännyt miljoonia katselukertoja TikTokissa. Videolla nainen vetää kondomin jalkaansa aina polven yli todistaakseen, ettei yhdenkään miehen penis voi olla "liian iso" mahtuakseen kondomiin, kertoo New York Post.

Videon julkaisi seksikaupan esimies Elle Muirhead, mutta hän kertoi toisella videollaan, että jalkamallina toimi hänen työntekijänsä työntekijä Jo Jordan. Videolla vilisevät tutut tekosyyt, kuten "liian iso", "ei se mahdu" ja "se sattuu".

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

16,6 miljoonaa katselukertaa kerännyt video on kirvoittanut yli 25 000 kommenttia.

– Oli hyvin vaikeaa olla nauramatta miehille, jotka sanoivat näin, kun työskentelin seksikaupassa, kommentoi eräs.

– He eivät vain halua käyttää sitä, joten he valehtelevat, arveli eräs.

– Sopiva sekä sopiva ja mukava ovat kaksi eri asiaa. Jos se ei heidän mielestään sovi, he käyttävät luultavasti väärää kokoa, totesi yksi kommentoija.

"Seksitauteja ei välttämättä oteta riittävän vakavasti"

Toisaalta erään vuonna 2017 julkaistun tutkimuksen mukaan moni mies välttelee kondomeita siksi, että kokee peniksensä olevan itse asiassa liian pieni kondomiin. On kuitenkin hyvä muistaa, että vaikka ehkäisymenetelmiä on monenlaisia, vain kondomi suojaa sukupuolitaudeilta. Siitä huolimatta esimerkiksi Kaalimato.comin kyselytutkimuksen mukaan jopa 55 prosenttia suomalaisista on harrastanut uuden kumppanin kanssa suojaamatonta seksiä.

– Seksuaalisessa kiihkossa kondomin käyttö voi joskus unohtua. Seksitauteja ei välttämättä oteta riittävän vakavasti tai ajatellaan, ettei toisella voi mitään tauteja olla. Jotkut kokevat kondomin pukemisen latistavan tunnelmaa, ja mieluummin saatetaan tietoisesti harrastaa suojaamatonta seksiä ja mahdollisesti käydä seksitautitesteissä tämän jälkeen tai säännöllisesti, totesi Kaalimato.comin seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen tiedotteessa.

Kyselytutkimuksessa kondomin käytön skipanneet suomalaismiehet kertoivat luottaneensa kumppanin hoitaneen ehkäisyn muulla tavoin. 25 prosenttia kyselytutkimukseen vastanneista suomalaismiehistä kertoi yksinkertaisesti, ettei halua käyttää kondomia.

Kyselytutkimuksessa nousi esiin myös muita syitä suojaamattomalle seksille. Näitä olivat muun muassa kondomin kokeminen tarpeettomaksi, humalatila, luottamus kumppanin taudittomuuteen, huolimattomuus, nuoruuden tyhmyys sekä kondomin tuntuminen epämiellyttävältä.

Kondomi suojaa myös puhelinta. Testasimme:

Lue myös:

    Uusimmat