Tämä tähtitanssija teki erityisen vaikutuksen TTK-tuomaristoon: "Hän onnistui erityisen hyvin"

1:42
TTK-tuomarit analysoivat illan tähtipareja.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomarit kommentoivat illan esityksiä.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa parit pääsivät vaihtoon. Ohjelman tuomarit Helena Ahti-Hallberg, Jorma Uotinenja Jukka Haapalainen kommentoivat kauden seitsemännessä livelähetyksessä nähtyjä esityksiä.

Näyttelijä Ernest Lawson esiintyi illan lähetyksessä tanssiopettaja Anssi Heikkilän kanssa. YouTube-tähti Sita Salminen sai puolestaan pariksi tanssiopettaja Kia Lehmuskosken.

– Ernest oli löytänyt takaisin rohkeuden tanssiin. Tämä oli erityisesti Sitan päivä. Hän onnistui erityisen hyvin. Ahti-Hallberg toteaa.

Jorma Uotinen on samoilla linjoilla kollegansa kanssa ja nostaa illan esityksistä vielä erityisesti Ernestin ja Anssin tanssin.

– Miehekästä menoa ja viriili veto, Uotinen kuvailee.

Parit pääsevät ensi viikolla harjoittelemaan esitystä jälleen oman tanssiparinsa kanssa. Tuomarit odottavat tähtipareilta edistymistä.

– On varmasti tosi kivaa palata oman parin luokse. Kun kilpailu etenee, odotamme huippusuorituksia, Haapalainen kommentoi.

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja