Tämä sisustustyyli ärsyttää suomalaisia: Ahdistaa käydä sellaisessa kodissa

MTV Lifestyle kysyi Facebook-tykkääjiltään, mitä sisustustrendiä he eivät ymmärrä. Yksi sisustustyyli nousi yli muiden. 

Kokonaan valkoisella sisustaminen ihmetyttää MTV Lifestylen tekemään kyselyyn osallistuneita kaikkein eniten. Kokovalkoista sisustusta moitittiin muun muassa laitosmaiseksi ja epäkodikkaaksi. 

Myös puulavoista loihditut, lukuisissa blogeissa vilahtelevat pöydät saivat kritiikkiä.

”Minua ihmetyttää tuo aivan valkoinen sisustus. Astiat ja kaikki työvälineet ja koneetkin ovat valkoisia. Itseäni ahdistaa käydä sellaisessa kodissa.”

”En ymmärrä sellaista trendiä, jossa kaikki on aivan valkoista ja minimalistista, vähän kuin jossain laitoksessa olisi. Kaikki kodikkuus puuttuu sellaisesta sisustuksesta.”

”Ei kiitos kokovalkoiselle.”

”Ihan kokovalkoinen on liikaa. Myös sellainen todella moderni ja myös tosi mummomaisen hörsöilevä. Ja olen aika kyllästynyt niihin tähtiin joka paikassa.”

”En ymmärrä kokovalkoista, ihan uusilla kalusteilla sisustettua asuntoa, josta puuttuu niin sanottu kerroksellisuus. Toinen kammotus on mielestäni trukkilavat sisustuksessa. ”

”Ehkä ne euron lavat ihan sisätiloihin eivät ole minun mieleeni. Terassilla niistä ovat jotkut tehneet upeita juttuja, ja sinne ne sopivat.

Myös minimalistisuus ja moderni tyyli saivat kommentteja.

”En ymmärrä minimalistista sisustustyyliä, jossa huusholli on täynnä arkoja materiaaleja ja erilaisia "ei saa koskea" -viritelmiä ja -asetelmia. Käyttöesineitä ei näy missään. On kuin tulisi asutun kodin sijasta näyttelyyn. Lapsiperheen äitinä voisin sanoa, ettei meille mahdu mitään muuta kuin tarpeellisia härpäkkeitä. Toki pyrin valitsemaan esteettisiä, laadukkaita kotimaisia tuotteita.”

”Mustavalkoisuutta ja laitosmaisen modernia sisustusta en ymmärrä. On aivan liian karua minulle. Kaipaan värejä ja kirjoja ympärilleni, jotta tuntisin oloni kotoisaksi.”

Vastauksissa sivuttiin myös muita sisustustrendejä.

”Minä en ymmärrä ruosteitten peltiastioiden käyttämistä koristeina asunnossa, ulkona kyllä menettelevät.”

”Vintagen ja modernin sekoitusta samassa huushollissa.”

"Mustavalkoisuutta."

”Värikkäät makuuhuoneet, miten niissä voi edes nukkua.”

Lue myös:

    Uusimmat