"Tämä saattoi olla vuoden hauskin hetki" – UFC-ottelija hämmästyi kuullessaan sisääntulomusiikkinsa, antoi sitten palaa täysillä

Yhdysvaltalaisottelija Mike Perry, 29, kohtasi lauantaina Las Vegasissa järjestetyssä UFC 255 -tapahtumassa maanmiehensä Tim Meansin, 36. Välisarjan ottelun alla koettiin hämmentävä hetki Perryn astellessa kohti häkkiä.

Kun Perry oli edellisen kerran otellut UFC:ssä kesäkuussa Mickey Gallia vastaan, hän asteli häkkiin Juice WRLD:n ja NBA Youngboyn Bandit-kappaleen tahtiin. Yleensä ottelijat häkkiin johdatteleva musiikki onkin jotain menevää, sellaista, joka saa heidät oikeaan mielentilaan ennen rajua yhteenottoa.

Tällä kertaa UFC Apex -areenalla alkoi soida hieman toisenlainen musiikki: Beyoncén Halo-kappale vuodelta 2008. Kyseessä on niin sanottu voimaballadi, jonka sanoituksissa kuvaillaan suurta rakkautta.

ESPN:n julkaisemalta videolta käy ilmi, että Perry oli likimain ensimmäisistä sävelistä alkaen ihmeissään.

– Onko tämä v***n Halo? Mitä v****a. Väärä biisi, mutta aioin kyllä joskus valita tämän, Perry taivasteli taustajoukoilleen ja tv-kameralle.

Hän ei antanut asian häiritä vaan virittäytyi kappaleen tunnelmaan täysillä, tanssahteli ja jopa lauloi pitkät pätkät Beyoncén mukana. Tanssi ja laulu jatkuivat vielä häkissäkin, kun Perry oli jo kasvokkain tulevan vastustajansa kanssa.

– Perry näytti hiton yllättyneeltä, mutta antoi virran viedä ja lauloi mukana. Tämä saattoi olla vuoden hauskin UFC-hetki, vapaaottelusivusto MMA Junkie mehustelee.

Itse ottelu oli tasainen, ja Means vei sen lopulta nimiinsä yksimielisellä tuomaripäätöksellä. Vuonna 2016 UFC:ssä debytoineen Perryn saldo UFC:ssä on 7 voittoa ja 7 tappiota. Vuonna 2012 debytoineen Meansin saldo on 12 voittoa, 9 tappiota ja yksi ratkaisematon. 

Perry on ollut viime kuukausina kohujen keskipisteessä siviilielämänsä vuoksi. Hän osallistui heinäkuussa Teksasissa baaritappeluun ja löi vanhemman miehen tajuttomaksi. Tapauksen tultua julki Perryn ex-vaimo Danielle Nickerson on kertonut kokeneensa heidän suhteessaan useita kertoja väkivaltaa.

Perryn kerrotaan osallistuneen kesän ja syksyn aikana vihanhallintakurssille ja päihdehoitoihin. Molemmat olivat edellytyksenä sille, että Perry sai jatkaa UFC:ssä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja