Pikatyrmäys: Youtube-tähti murjoi entisen UFC-ottelijan – Snoop Doggilta kova miljoonaväite

Youtube-tähti Jake Paul tyrmäsi entisen UFC-ottelijan Ben Askrenin heti ensimmäisessä erässä nyrkkeilykehässä Atlantassa.

Paul pudotti yhdysvaltalaismaanmiehensä Askrenin lattiaan kovalla oikean käden lyönnillään. Askren huojui ylös ja olisi halunnut vielä jatkaa, mutta kehätuomari ei antanut tämän tapahtua. Paul julistettiin voittajaksi teknisellä tyrmäyksellä, kun taistoa oli käyty minuutti ja 59 sekuntia.

Paul lyyhistyi voittonsa jälkeen polvilleen ja alkoi itkeä. Hän alkoi myös tehdä kehässä punnerruksia.

– Olen harjoitellut neljän kuukauden ajan joka päivä. Ansaitsen tämän paskan. En tiedä, miten monta kertaa minun pitää todistaa olevani tosissani, Paul sanoi CBS:n mukaan.

Paul on voittanut kaikki tähän mennessä käymäänsä kolme nyrkkeilyn ammattilaisottelua. Hän tienasi Askrenia vastaan käymästään taistosta CBS:n mukaan 500 000 dollaria eli noin 417 000 euroa.

Ottelulla pääsi väitteensä mukaan tienaamaan sitäkin enemmän taiston selostanut rap-artisti Snoop Dogg. Hän kertoi lyöneensä kahdesta miljoonasta dollarista vetoa UFC-pomo Dana Whiten kanssa, ja Snoop Dogg olisi veikannut juuri Paulin voittoa.

– Dana, missä rahani ovat? Snoop Dogg sanoi TMZ:n mukaan taiston tauottua.

Dana White kuitenkin kiisti vedonlyönnin.

Paulia vastaan nyrkkeillyt Askren on aiemmin otellut vapaaotteluorganisaatio UFC:ssä kolme matsia, joista hänellä on yksi voitto ja kaksi tappiota. Koko ammattilaisurallaan vapaaottelijana hänellä on 19 voittoa ja ainoastaan nuo kaksi UFC-tappiota.

Paul on niittänyt mainetta suosittuna tubettajana. Hänen Youtube-kanavallaan on yli 20 miljoonaa tilaajaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja