Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Tämä ravintola korvaa Chez Dominiquen – "hiekkalaatikolla on uudet kingit"

Ravintola Chez Dominique Helsingissä Rikhardinkadulla
Ravintola Chez Dominique Helsingissä Rikhardinkadulla
Julkaistu 22.10.2013 07:58(Päivitetty 22.10.2013 08:08)

Ovensa sulkeneen kahden Michelin-tähden ravintola Chez Dominiquen tiloissa alkaa toimia ainakin hetkellisesti uusi ravintola.

Suomen ainoan kahden Michelin-tähden ravintolan Chez Dominiquen tiloissa Helsingin Rikhardinkadulla alkaa toimia uusi ravintola. Ravintolatoimintaa alkavat pyörittää nuoret kokit Eric Räty ja Toni Toivanen.

Toivanen ja Räty työskentelivät aiemmin Chez Dominiquessa ja olivat ravintolan viimeisen aukiolokuukauden ajan vetovastuussa sen toiminnasta. Räty on aiemmin työskennellyt kolmen Michelin-tähden Aqua-ravintolassa Saksan Wolfsburgissa. Toivanen on puolestaan kierrellyt suomalaisia huippuravintoloita ja hakenut oppia myös Sveitsistä.

Hans Välimäki ohjailee leikkejä

Kaksikon Chez Dominiquen tiloihin avautuva ravintola Sandlådan on avoinna aikavälillä 1.11.-31.12.2013.

– "Mun faija on vahvempi ku sun" on ehkä subjektiivinen väite... mutta ei ripustauduta siihen. Oleellista on se, että nyt hiekkalaatikolla on uudet kingit. Chez Dominiquen laitettua pillit pussiin, keittiön (ja salin) ovat vallanneet kaksi nuorta ja lahjakasta keittäjää. "Isi" antoi luvan – ja yrittää vähän ohjailla leikkejä – mutta pojat ei taida kertoa kaikkea, se on vaan tultava kokemaan itse, ravintolan nettisivuilla kerrotaan.

Tekstin ja mainosvideon perusteella ravintolan takapiruna toimiikin Chez Dominiquen entinen keittiömestari Hans Välimäki.

Upotettavan Youtube-videon id

Ravintola Sandlådanin hintataso on edeltäjäänsä Chez Dominiquea huokeampi. Kolmen ruokalajin menua tarjoillaan hintaan 49 euroa ja viiden ruokalajin menua hintaan 79 euroa.

Chez Dominique sulki ovensa lokakuun alussa

Keittiömestari Hans Välimäki ilmoitti elokuussa Chez Dominiquen vetäytyvän määrittelemättömäksi ajaksi tauolle ja ravintolan olevan viimeistä kertaa auki 5. lokakuuta 2013.

– Nyt on aika tehdä muuta. Keittämisestä en kuitenkaan pidä taukoa. Rakastan keittämistä, ja aion vedellä isosti ja komeasti täysin uusien haasteiden parissa, joista kerron myöhemmin. Kiitos, kumarrus ja tuduluu kaikille Chez Dominiquessa viihtyneille. Nähdään ainakin Midhillissä ja kuten aiemmin mainitsin, niin muutakin on tulossa. Chez Dominique palaa vielä. Aika näyttää miten, missä ja milloin, Välimäki kommentoi lopettamispäätöstä elokuussa.

Hans Välimäeltä yllätyspäätös: Chez Dominique sulkee ovensa

Ravintola Sandlådanin nettisivut

Petra Kiiski/MTV3

Lisää aiheesta:

Hans Välimäeltä yllättävä peliliike: "Nyt tuntui, että oli oikea aika"Nyt meni kiinni Akseli Herlevin ravintolaHans Välimäki lopetti yllättäen kahdessa ravintolassa – kertoo MTV:lle syyn päätöksen taustallaHans Välimäki avasi uuden ravintolan älyttömässä tilanteessa – vaihtoehdot olivat vähissä: "Soitin Artolle, että ei s*****a, mitäs me nyt tehdään"Palkittu helsinkiläisravintola teki paluun – henkilökunnan poikkeuksellinen ratkaisu hämmensi Tomi Björckin ja Matti Wikbergin: "Ihan käsittämätöntä"Hans Välimäeltä yllätysveto! Legendaarisen Palacen jättänyt keittiömestari avaa uuden ravintolan – konsepti kaukana fine diningista
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:21
    Perhe

    Wenla asuu lapsensa kanssa puolet vuodesta poissa kotoa – "Ei muuta kuin vauva kainaloon ja menoksi"

  • 16:55
    Moottorikelkat

    Omistatko moottorikelkan? Varmista yksi asia – muuten vaarana "huomattavat kulut"

  • 14:52
    Sairaudet ja taudit

    Tutkimusväite: Jo yksi kevytlimu päivässä voi lisätä maksasairauden riskiä

  • 11:14
    Linnan juhlat

    Ravintolayrittäjä Elias ilahtui Linnan juhlien säräuutisesta – "Suurin osa ei tiedä"

  • 09:17
    Linnan juhlat

    Poikkeuksellinen perinneruoka Linnan juhliin: Valmistaminen kestää jopa 4–5 päivää