Tämä palauttaa uskosi ihmisten hyvyyteen: 18-vuotias ajoi 360 kilometriä, jotta kuoleva mies sai suosikkipizzaansa

0:23

Kuolemansairaan Rich Morganin oli tarkoitus matkustaa suosikkipizzeriaansa vielä kerran, mutta syöpä esti suunnitelmat. Apuun tuli 18-vuotias pizzakuski, jolla on suuri sydän!

Video: Näin pizzan kuljetus onnistuu dronella!

Rich Morganin oli tarkoitus mennä vaimonsa kanssa pizzalle vielä kerran. Vakavasti sairas Morgan vaimoineen rakasti tiettyä ravintolaa, joka kuitenkin sijaitsi satojen kilometrien päässä heidän kodistaan.

Morgan aikoi matkustaa suosikkipizzalleen vielä kerran, sillä hän on kuolemassa syöpään. Mies kuitenkin joutui saattohoitoon ennen kuin matka toteutui, kertoo Fox 2. Parin epäonneksi pizzeria ei edes tee kotiinkuljetuksia, varsinkaan tuntien matkan päähän.

18-vuotias pizzakuski pelasti tilanteen

Morganin Julie-vaimon isä kuitenkin soitti pizzeriaan kertoakseen tapauksesta.

– Hän kertoi perheensä aikoneen saapua paikalle syömään pizzaa, mutta olosuhteiden vuoksi he eivät voineet tehdä näin, puhelimeen vastannut Dalton Shaffer kuvaa.

Isä toivoi esimerkiksi postikorttia pizzerialta. Appiukon mukaan pari oli vuosien varrella usein käynyt pizzalla palkkapäivänä, koska rakasti pizzapaikkaa.

18-vuotias pizzakuski Shaffer kuitenkin päätti, ettei Morgan jäisi ilman pizzaansa. Hän valmisti sieni-pepperonipizzan ja ajoi 360 kilometriä, jotta Morgan saisi vielä maistaa lempiherkkuaan.

Oli perillä vasta puoli kolmelta aamulla

Koska Shaffer ei voinut poistua työpaikaltaan näin pitkälle matkalle ennen vuoronsa loppua, hän oli pizzoineen perillä vasta puoli kolmelta aamulla. Perhe oli eleestä ikionnellinen.

– Perhe tuli ulos ja halasi minua. Se oli siistiä, heidän ilmeensä ja kaikki se (asiaan liittyvä), Shaffer sanoo.

Shafferille tarjottiin myös yösijaa, mutta hän kieltäytyi. Sen sijaan mies lähti ajamaan takaisin, jotta ehtisi sen päivän työvuoroonsa.

– Pitäkää heidät mielessänne ja rukoilkaa heidän puolestaan. Toivon heille parasta, Shaffer kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja