Mainos

Tämä on Surface Pro 4:n valttikortti: "Uskomaton näyttö"

Microsoft Surface Pro 4 on esitelty juuri äsken New Yorkissa. Kyseessä on seuraaja suositulle tehotabletille, joka on tarkoitettu kannettavan tietokoneen korvaajaksi.

Tabletissa on 12,3 tuuman näyttö, jossa on peräti 5 miljoonaa pikseliä. Microsoft kehui vuolaasti tabletin näytön tarkkuutta. Näytön suojana on uusin Gorilla Glass 4 -erikoislasi.

Surface Pen -kosketuskynä on uusittu. Kynän akkukestoa on pidennetty yhteen vuoteen. Kynän herkkyyttä on parannettu, minkä ansiosta tunnistaa painalluksen voiman aikaisempaa tarkemmin.

Kynän pään painallus avaa tuttuun tapaan OneNote -tekstinkäsittelysovelluksen. Kaksoisnapautus tallentaa dokumentin pilvipalveluun, josta se on käytettävissä kaikilla Windows 10 -laitteilla.

Kynästä on saatavia useita värivaihtoehtoja ja uutta on myös se, että kyniä saa erilaisilla päillä. Ne on siis tarkoitettu erilaiseen käyttöön.

Microsoftin mukaan Surface Pro 4 on 50 prosenttia nopeampi kuin Applen MacBook Air.

Surface Pro 4 on paksuudeltaan 8,4 milliä. Myös laitteen painoa on kevennetty. Liitäntöjä on runsaasti: Kaksi näyttöporttia, 4 usb-liitäntää ja ethernet-liitäntä.

Type Cover -näppäimistökansi on uudistettu. Sen näppäintuntuma on parempi ja näppäimet on taustavalaistu. Näppäinten tuntumaa on parannettu pienentämällä painalluksen syvyyttä. Lasipäällysteistä kosketuslevyä on suurennettu.

Surface Pro 4:n myötä Microsoft tuo käyttäjille Window Hello -tunnistustekniikan, joka osaa tunnistaa käyttäjänsä kasvojen perusteella tai sormenjälkitunnistimella.

Uutuus tulee ennakkotilattavaksi vajaan 900 dollarin hintaan.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.