Tämä on Hollywood-tähtien posliini-ihon salaisuus

Virheetön posliini-iho vaatii tarmokasta suojausta ja paneutunutta hoitoa, muttei ole mahdoton tavoittaa. Jos haluat Nicole Kidmanin tai Anne Hathawayn samettisen hipiän – lue tämä!

Miten ne Hollywood-tähdet näyttävät punaisilla matoilla niin virheettömiltä? Hieno hipiä ei ainakaan synny helpolla – muttei sitä ole mahdotonkaan tavoittaa. Nicole Kidmanin, 45, nuorekkaan posliini-ihon salaisuus on tämä: kunnon yöunet – ja hyvä hoito.

Kidman kertoo nukkuvansa kymmenen tunnin yöunet joka yö. Yöunien lisäksi naisen ruokavalioon kuuluu tumma suklaa, joka sisältää ikääntymistä hidastuttavia antioksidantteja, mineraaleja ja vitamiineja – ihonhoito lähtee siis siitä, mitä laitat suuhusi.

Hienoa hipiää haluavan kannattaa myös muistaa hyvä suojautuminen auringolta ja päivittäinen rutiininomainen puhdistaminen, joka sisältää kaksivaiheisen lian ja meikin poistamisen vaikkapa puhdistusaineella ja kasvovedellä, oman ihon kunnon mukaisen kosteuttamisen ja sen, että tästä ei luisteta – edes viikonloppuiltana, kun ripsivärejä ei vain jaksaisi poistaa. Ihoa puhdistaessa pitää myös muistaa varovaisuus: ei hinkkaamista tai raapimista, vaan hellyyttä.

Toisaalta kaikilla samettinen iho ei vain synny sillä, mitä luoja on luonut, vaan vaikkapa ihon epätasainen pigmentti kaipaa hieman ehostusta päälleen. Jos tavoittelet tähtinaisten virheetöntä posliini-ihoa, kokeile näitä meikkivinkkejä:

1. Valitse meikkivoide, joka sopii ihonsävyysi. Tarkoituksena ei ole luoda kaiken peittävää maskia, vaan löytää meikkivoideratkaisu, joka käy yhteen niin ihosi ongelma-alueiden kuin parhaiden puolienkin kanssa. Muista, että mitä enemmän peität, sitä varmemmin kasvojasi tarkastelevien huomio kiinnittyy kätkemiisi kohtiin.

2. Ota käyttöön nestemäinen mattameikkivoide, joka on tarkoitettu samettista lopputulosta tavoitteleville. Mattameikkivoiteet pysyvät usein pitkään iholla ja pitävät öljyisyyden kurissa.

3. Jos ihosi kiiltää helposti, voit kiinnittää meikkivoiteen kevyesti irtopuuterilla; painele puuteri paikoilleen. Aina puuteria ei tarvita ihomeikkiin meikkivoiteen päälle, mutta posliiniseen ja mattapintaiseen lopputulokseen se sopii täydellisesti.

Lue myös:


Jenni Junkala

Lähteet: BeautyEternity – Beauty & Health Blog, bloggaaja Danielle R. Favreau, HollywoodLife Beauty

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja