"Tämä on epätodellista" – Sebastian Aho hehkutti isoa ryöstöä Carolinan juhlahumun keskellä

Sebastian Aho oli Carolina Hurricanesin johtajia, kun joukkue eteni jääkiekon NHL:n pudotuspelien toiselle kierrokselle puolustavan mestarin Washington Capitalsin kustannuksella.

Hurricanes voitti ratkaisevan seitsemännen pelin toisessa jatkoerässä 4-3. Aho ja Teuvo Teräväinen tekivät maalit mieheen.

Aho iski Washington-sarjassa yhteensä tehot 2+3.

Carolinan temppu oli yllätys, sillä Washington oli divisioonaykkösenä iso ennakkosuosikki. Lisäksi seitsemäs ottelu oli sarjassa ainoa peli, jonka voitti vierasjoukkue.

– Tämä on epätodellista. Olemme tehneet todella kovasti töitä tämän eteen. Toinen jatkoerä, uskomaton sarja. Washington näytti, miksi se voitti mestaruuden viime kaudella. Tämä tuntuu mahtavalta, Aho kommentoi pukukoppijuhlien keskellä.

Hetkeä myöhemmin hän analysoi peliä hieman enemmän.

– Tiesimme, että pystymme kääntämään pelin. Alku ei olut haluamamme. Sen jälkeen meillä oli suunnitelma, että haluamme voittaa toisen erän. Unohdimme avauserän ja yritimme voittaa toisen, Aho totesi viitaten 0-2-tappioasemaan 20 minuutin jälkeen.