Tämä New Yorkissa asuva nainen tienaa 1,5 miljoonaa vuodessa – näin paljon rahaa palaa yhdessä viikossa

10:00

1,5 miljoonaa dollaria vuodessa tienaava nainen paljastaa, mihin hän käyttää viikoittain rahaa. Yhdellä viikolla sitä kului lähes 6 000 dollaria.

Julia säästi miehensä kanssa 10 000 euroa vuodessa. Katso ylläolevalta videolta, miten hän onnistui!

Refinery29-sivusto raportoi Money Diaries -juttusarjassaan hedge-rahastojen parissa työskentelevän toimitusjohtajan rahankäytöstä viikon ajan. New Yorkissa asuva kahden lapsen äiti tienaa kuukaudessa noin 200 000 dollaria, mutta päälle tulevat myös vähintään yhtä suuret bonukset.

Vuodessa nainen kertoo tienaavansa jopa 1,5 miljoonaa dollaria.

Mihin näin hyvätuloinen nainen käyttää rahansa? Ensinnäkin varoja kuluu joka kuukausi 6 500 dollaria asumiseen, mutta lainaa nainen ei suinkaan maksa.

Kuukausittaiset kulut koostuvat myös kuntosalinjäsenmaksusta, internetistä, lapsen pianotunneista, vakuutuksesta, matkakortista sekä 415 dollarin kuukausittaisista lahjoituksista. Yhteensä 1 196 dollaria. 2 500 dollaria puolsetaan kuluu lapsen esikoulumaksuihin.

Matkusteluun on varattu myös 1 660 euroa kuukaudessa.

Päivällä shoppailemaan

Nainen kertoo, että hänen päivänsä alkaa tavallisesti lasten valmistelemisella kouluun.

– Heidän täytyy olla ovesta ulkona tasan kello kahdeksan, mutta saan heidät ylös sängystä vasta kello 7.30. Olen onnekas, sillä vanhempani asuvat kanssamme, ja isäni on tehnyt aamupalan valmiiksi, kun perhe herää. Hän kävelee tyttäreni kanssa kouluun ja äitini vie poikani esikouluun metrolla. Lähden normaalisti kotoa 8.40, nainen kertoo Refinery29-sivustolla.

Päivät kuluvat naisella tavallisesti töissä ja eri kokouksissa rampaten. Välillä New Yorkin keskustassa ehtii tosin shoppailemaankin.

Vain tietty kenkämerkki käy

Ensimmäisenä päivänä nainen kuluttaa 150 dollaria kahteen mekkoon Zarassa ja seuraavana päivänä ostaa kengät. Naisen mukaan synnytyksen hänen jalkansa ovat levinneet, joten vain Stuart Weitzmanin kengät sopivat hänen jalkaansa. Oikeaa kokoa ei myöskään koskaan löydy alennuksesta, joten rahaa kuluu 707,40 dollaria.

Tavallisesti nainen saapuu kotiin töistä kuuden maissa illalla. Hän kertoo, että yleensä heidän perheessään syödään kotona tehtyä ruokaa ja siihen kuluu kuukaudessa noin 800 dollaria.

– Olen tehnyt rentouttavan illallisen syömisestä perheeni kanssa prioriteetin.

Illalla leikitään vielä lasten kanssa ja valmistaudutaan nukkumaan.

Ruokaa ja lapsille huveja

Viikon kolmantena päivänä nainen menee miehensä ja tämän ystävien kanssa syömään vastikään avattuun ravintolaan. Ruokaan tuhlataan 160 dollaria.

Tämän viikon lauantaina perhe kuluttaa 230 dollaria. He ajavat kaupungin ulkopuolelle kauppakeskukseen, jossa lapset pääsevät sisäpuistoon kiipeilemään ja hyppimään. Poika käy myös sisämaailmanpyörässä.

Lounas syödään ravintolassa, ja lapset saavat jälkiruoaksi kaksi erilaista kakunpalaa, ja ennen kotiinpaluuta mukaan tarttuvat muutamat bubble tea -juomat.

Sunnuntaina poika viedään syntymäpäiville ja lahjaan kuluu 30 dollaria. Iltapäivällä lapset menevät ystävän luo leikkimään ja äiti ostaa 20 dollarilla leivontatarvikkeita, jotta lapset pääsevät pitämään hauskaa. Illalla taas vietetään naisen äidin syntymäpäiviä ravintolassa 150 dollarin hintaan.

Useita matkoja

Tällä viikolla rahaa kuluu myös hotelleihin ja matkoihin. Nainen ostaa miehelleen ja itselleen 10-vuotishäälahjaksi yhdeksän päivän matkan Japaniin. Hänen mukaansa hotellit eivät ole hienoimmasta päästä, ja matkalle kertyy summaa noin 2 600 dollaria.

Lisäksi nainen ostaa miehelleen ja lapsilleen viikonloppureissun samaan paikkaan, johon hän on menossa työmatkalle Yhdysvalloissa. Hotellit ovat ilmaiset, sillä hänelle on kertynyt jo runsaasti pisteitä, mutta lennot maksavat 660 dollaria.

Yhteensä nainen kertoo kuluttaneensa viikossa 5 914, 40 dollaria.

Ruokaan ja juomaan kului 420 dollaria, viihteeseen 4 487 dollaria, kotiin ja terveyteen 857,40 dollaria, vaatteisiin ja kauneuteen 857,40 dollaria, matkoihin 120 dollaria ja muuhun 30 dollaria.

Lähde: Refinery29

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.