Tämä nainen harrastaa todella erikoista taidetta – ostaisitko? "Kukkuu-kelloista paikallisia kakkaa-kelloja"

Nainen tekee taidetta hirven papanoista 1:55

'Tirdy Works' on nimensä mukaan yritys, joka tekee likaista työtä. Mary Winchenbach tuottaa taidetta hirven ulosteella. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kakkakorvikset tai pökälekello?

Winchenbach näki mahdollisuuden uudessa keksimässään taiteenalassa, nimittäin hirvenkakkataiteessa. Hän perusti Yhdysvaltojen Maineen yrityksen, joka myy hirven kakasta tehtyjä tuotteita. Tuotelistalta löytyy muun muassa kelloja, korviksia, joulukoristeita ja avaimenperiä.

– Sen sijaan, että teen kukkuu-kelloja, minä teen kakkaa-kelloja, kertoo Winchenback yrityksestään.

Tieto naisen omaperäisestä bisnesideasta on levinnyt nopeasti somen välityksellä.

”Paikallista papanaa”

Iso osa omaperäisestä taiteesta on löytää itse materiaali. Winchenbach kertoo kuitenkin löytävänsä hirven ulosteen lähialueelta.

– Ulosteet ovat kaikki paikallisia. Me vain menemme ulos seuraamaan hirviä. Missä on hirvi, siellä on aina kakkaa. Olen myös oppinut, että kun hirvi kakkaa, täytyy kävellä vain 45 metriä mihin tahansa suuntaan, ja sieltä löytyy jo seuraava kakka.

Winchenbachin mukaan hirvet ulostavat 200-400 papanaa kerrallaan. Hän saa yhdestä papanasta viisi dollaria, joten hirven kakka on naiselle kuin lottovoitto.

Nyt kun omaperäisestä yrityksestä on tullut tunnettu, Winchenbach päätti avata Facebook-sivun, jonka kautta on helppo tilata hirvenkakkatuotteita.  

Lue myös:

    Uusimmat