Tämä menee jo järjettömäksi: nyt koko Liverpoolin puolustuslinja on telakalla

Jalkapallon mahtiseura Liverpoolin loukkaantumistilanne on synkentynyt karmaiseviin sfääreihin. Nyt koko joukkueen normaali puolustava nelikko on sairastuvalla.

Tuorein loukkaantunut on laitapuolustaja Andrew Robertson. Hän loukkasi takareitensä torstaina, kun Skotlanti päihitti EM-jatkokarsintaottelussa rangaistuspotkukilpailun jälkeen Serbian ja eteni ensi kesän EM-kisoihin.

Robertson ei näin pelannut Skotlannin sunnuntaisessa Kansojen liiga -ottelussa, jonka se hävisi Slovakian vieraana 0–1.

Liverpoolin alakerrasta olivat ennestään jo telakalla polvivammojen takia supertähti Virgil van Dijk sekä Joe Gomez, ja lihasvammoista kärsivät Trent Alexander-Arnold sekä puolustusta keskikentältä korvaamaan saapunut Fabinho.

Gomezin ja van Dijkin ounastellaan olevan sivussa jopa koko loppukauden ja Alexander-Arnoldin ainakin marraskuun loppuun. Fabinhon odotetaan palaavan tositoimiin piakkoin, kun taas Robertsonin huilin pituus on epävarma.

Liverpoolin huolia lisää se, että huippuhyökkääjä Mohamed Salah on antanut positiivisen koronatestituloksen. Liverpoolin seuraava ottelu on tulevana sunnuntaina Valioliigassa kotona Leicesteriä vastaan.

Liverpool on Valioliigassa kolmantena, vain pisteen piikkipaikalla olevaa Leicesteriä perässä.

Lue myös:

    Uusimmat