"Paha isku joukkueelle" – Teemu Pukin Norwich joutuu kotiavaukseen runneltuna

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Teemu Pukin seura Norwich pelaa liigakauden ensimmäisen kotiottelunsa lauantaina, kun Carrow Road -stadionille saapuu Newcastle. Ottelun aattopäivän tiedotustilaisuudessaan päävalmentaja Daniel Farkella oli pitkälti vain huonoja uutisia.

Viime kaudella mestaruussarjassa loistanut laitahyökkääjä Onel Hernandez on Farken mukaan sivussa ainakin kolme kuukautta tuoreen polvivamman vuoksi. Hernandez loukkasi itsensä liukastuttuaan kotonaan. Jos lähipäivien tutkimuksissa paljastuu jotain pahempaa vauriota, on viime kaudella kahdeksan maalia ja kymmenen maalisyöttöä koonnut Hernandez sivussa vielä pidempään.

–  Paha isku joukkueelle. Saattaa olla, että hän tarvitsee leikkausta, Farke sanoi BBC:n mukaan.

Kärkimies Pukin tuuraaja Josip Drmic on sivussa lauantaina, ja kauden avauksessa Liverpoolia vastaan täydet minuutit pelannut keskikentän Kenny McLean on hänkin mitä luultavimmin poissa pelistä. Pitkäaikaispotilaat Timm Klose ja Christoph Zimmermann jatkavat Farken mukaan yhä toipumista.

Positiivisempaa sarjanousijan kannalta on kahden keskikenttämiehen eli Alex Tetteyn ja Mario Vrancicin paluu pelikuntoon. Kumpikin heistä oli tärkeässä osassa Norwichin viime kauden menestyskulussa.

Norwich avasi kauden viime perjantaina 1–4-vierastappiolla Liverpoolille, Pukin maalatessa toisen puoliajan ainoan osuman. Lauantaina vastaan tuleva Newcastle hävisi avauskierroksella kotonaan Arsenalille 0–1.

Lue myös:

    Uusimmat