Tämä Lexus ei ole tästä maailmasta: Kiihtyy nollasta sataan ”0,0000000000001 nanosekunnissa” ja ymmärtää ”seitsemää biljoonaa kieltä”

Japanilaisvalmistaja löi homman täysin lekkeriksi viimeisimmän "julkistuksensa" myötä.

Tulevassa Men in Black: International -elokuvassa nähdään Lexuksen visio avaruusaluksesta. Lexus QZ 618 Galactic Enforcer on varsin vakuuttavilla spekseillä varustettu avaruuskiituri.

Lexuksen mukaan alus kiihtyy nollasta sataan 0,0000000000001 nanosekunnissa ja kykenee etenemään valonnopeudella. Eri ajotiloja on kolme; eko, sportti ja kvantti. Gallonalla, siis noin 3,8 litralla polttoainetta, matkaa 122 ”millenniaa”.

Lexus ei suinkaan jättänyt hassutteluaan tähän. Kuvissa esiintyvän QZ 618:n värisävy Umbra Black on koko universumin mustinta mustaa. Tarjolla on myös viisi muuta värivaihtoehtoa.

Alus sisältää muutenkin perin edistynyttä teknologiaa, sillä sen Amazon Alexa -ääniavustaja ymmärtää ”kaikkia” seitsemää biljoonaa kieltä. GPS on mallia intergalaktinen.

2:06
VIDEO: Lähes yhtä scifiä on Volvon ja Uberin ensimmäinen tuotantovalmis robottiauto.

Turvallisuuttakaan ei ole unohdettu. Aluksen 31-pistevyöt nimittäin mukautuvat kaikkiin universumin kehotyyppeihin, ja pilottia avustavat järjestelmät on varustettu voimakenttäteknologialla. Ajovaloihinkin on kiinnitetty erityistä huomiota, ja niissä hyödynnetään gammasäteilyä.

Lexus muistuttaa, että kyseessä ei ole todellinen avaruusalus, vaan mielikuvituksen tuote, joka on kehitetty elokuvaa varten. Leffassa nähtävä alus on luotu tietokoneella, eikä QZ 618:aa ole oikeasti olemassa.

Lähde: Lexus

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja