Mainos

Tämä joulutonttu käy kaupaksi järjettömän härskistä syystä: "Jotain sellaista, mitä tekisit humalassa"

Joulu on pian täällä. Briteissä joulun tunnelmaa on tuonut yllättävään suosioon noussut joulutonttu, jonka kielipeli on tehnyt ilmeisen lähtemättömän vaikutuksen naisasiakkaisiin.

Briteissä Asda-liikkeiden hyllyt ovat tyhjentyneet, kun asiakkaat ovat ostaneet runsain määrin joulutonttua, jolla on yksi erityislaatuinen ominaisuus.

Suosion syytä voi vain arvailla, mutta ilmeisesti tontun käsittämätön kielipeli on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen asiakkaisiin. Kun tonttua painaa jalasta, härski punalakki ottaa kädet silmien edestä pois, heiluttaa pikavauhtia kieltään ja huutaa "merry christmas", eli hyvää joulua. The Sunin toimittaja kävi neljässä eri liikkeessä, mutta 10 punnan hintaiset tontut oli jo myyty loppuun.

– Kaikki nauravat sille. Miehet ja naiset naureskelivat sille, erityisesti, naiset. Moni nainen osti sellaisen tuhmien kommenttien, kuten "sillä on isompi kieli kuin aviomiehelläni", kera, anonyyminä pysyttelevä työntekijä Asdasta kertoi The Sunille.

Videot tontusta ovat lähteneet leviämään sosiaalisessa mediassa, ja moni yrittää epätoivoisesti etsiä hyvin myynyttä tonttua omaa kotiaan sulostuttamaan.

Mutta miksi tonttu oikeasti käy kaupaksi? Ostetaanko rietasta joulu-ukkoa vitsillä – vai käyttävätkö naiset sitä todella muuhun tarkoitukseen? The Sun kyseli mielipiteitä naisilta.

– Jos se on fetissisi, niin anna mennä, kaikki tyylillään. Voin uskoa, että ihmiset ostaisivat niitä juuri siksi. Se on jotain sellaista, mitä tekisit humalassa, pohtii 19-vuotias Sian White.

21-vuotias Shannon Sweeney ei ole täysin myyty ajatuksesta.

– En voi kuvitella, että nainen käyttäisi sitä (niin), mutta niin he luultavasti tekevät, ja se on halvempaa kuin jonkin muun ostaminen, hän järkeilee.

53-vuotias Patricia Jull ei ostaisi tonttua tarpeitaan tyydyttämään.

– Se ei riittäisi minulle.

Lähteet. The Sun, Someecards

***

1:30

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.