Tämä hurmuri on taas sinkkumiehiä

Justin Timberlaken on-off-suhde näyttelijätär Jessica Bieliin on vihdoin viimein lopullisesti haudattu.

Pariskunta piti yhtä kolmen vuoden ajan ja kumpikin luuli kyseessä oleva loppuelämän suhde. Kiireisten uraihmisten suhde ei kuitenkaan edennyt siihen suuntaan, johon kumpikin toivoi ja kaksikko päättikin lopettaa suhteen yhteisymmärryksessä.

– He pysyvät ystävinä, mutta romanssia heidän välillään ei enää ole. Päätös oli yhteinen ja sen mukaan oli parasta, että tiet eroavat koska se ei näyttänyt kulkevan avioliiton ja lasten suuntaan. Kumpikin heistä tiesi, että seurustelu tulee päättymään lopullisesti jossain vaiheessa, se oli vain ajan kysymys, lähde kertoo Mirror-lehdelle.

Pariskunnan ero on varmasti ilouutinen hameväen edustajille, sillä Justin on äänestetty useasti yhdeksi maailman seksikkäimmistä miehistä.

Justin ei ole jäänyt tuleen makaamaan, vaan mies on bongattu viime aikoina erittäin hyväntuulisissa tunnelmissa entisen tyttöystävänsä, näyttelijätär Cameron Diazin kanssa.

Myös Jessica näyttäisi menneen elämässään eteenpäin. Tummaverikkö nähtiin New Yorkissa läheisissä tunnelmissa liikemiehen kanssa,.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat