Tämä hetki herkisti suorassa lähetyksessä – koko Jussi-gaala osoitti seisten suosiotaan parhaan miespääosan Jussi-palkinnon voittajalle: "Haluaisi itkeä ihan hirveästi"

Koko Jussi-gaala osoitti seisten suosiotaan parhaan miespääosan palkinnon voittaneelle Petri Poikolaiselle 5:21
Tämä hetki Jussi-gaalassa herkisti monet – katso videolta Petri Poikolaisen reaktio parhaan miespääosan Jussi-palkintoonsa

Petri Poikolainen voitti parhaan miespääosan Jussi-palkinnon.

Jussi-gaalassa kaikkien aikojen viimeisen parhaan miespääosan palkinnon voitti Petri Poikolainen roolistaan elokuvassa Sokea mies, joka ei halunnut nähdä Titanicia

Kyseessä oli Poikolaisen ensimmäinen päärooli elokuvassa kuten myös hänen ensimmäinen Jussi-palkintonsa. Poikolainen sairastaa MS-tautia ja hän on sokea. Näyttelijä oli saamastaan tunnustuksesta silminnähden herkistynyt. 

– Täytyy aivan ensimmäisenä sanoa, että huikeeta. Ihan periaatteesta, Poikolainen totesi alkuun kirvoittaen yleisöltä aplodit. 

Poikolainen kiitti puheessaan elokuvan tuotantoa ja hehkutti omia tunnelmiaan. 

– Olen elämäni haaveillut, että pääsee tänne juhlaan, pöytään istumaan tai ylipäätään kuvata elokuvaa, kun olen pääasiassa tehnyt teatteria. On tämä jotain ihan käsittämätöntä. Haluaisi itkeä ihan hirveästi vaan koko ajan, mutta sitten se menisi vaan siihen tuhraamiseen, niin ei viitsi. 

Jussi-gaala luopuu sukupuolitetuista palkinnoista ja ensi vuodesta lähtien kaikki palkinnot jaetaan sukupuolineutraaleina.

Katso Petri Poikolaisen tunteikas puhe kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta.

Jussi-gaala MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa klo 19.30 alkaen suorana lähetyksenä.

Lue myös:

    Uusimmat