Tämä burgeri on elämys – voittaako tavallisen hampurilaisen?

Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen loihti tällä kertaa hieman epätavallisemman burgerin.

Sivumaku-ruokablogia pitävä Jani Kinnunen uskaltaa kokeilla rajojaan keittiössä. Tällä kertaa keittiövelhon testattavaksi valikoitui hampurilainen, jossa perinteiset sämpylät saivat väistyä makaronin tieltä.

– Vaikka pelkän burgerin taiturointi on oma kunnioitettava taiteenlajinsa, olen kokeillut rajojani pitemmälle. Ramenburger sytytti kesällä kiinnostukseni täysillä. Sen jälkeen törmäsin mac’n’cheese burgeriin. Jenkkien kruunaamattoman kansallisruoan, paikallisen makaronilaatikon pohjalle tehtyyn hampurilaiseen, Kinnunen kirjoittaa

Kinnusen mac’n’cheese burger -kokeilu oli odotettua haastavampi ja ensimmäinen versio epäonnistuikin huolimattoman reseptin noudattamisen vuoksi. Lopulta burgerikokeilu eteni kuitenkin vaikeuksien kautta voittoon ja lautasella komeili suussa sulava herkku.

– Burgerin maku on erittäin hyvä, mutta elämyksellä on siinä suurin arvo. Ero makaronilaatikkoon on huomattava rakenteen takia. Höttöinen, päältä rapsakka ”sämpylä” ja keskellä pihvi. Väliin millä nyt burgerinsa haluaakin maustaa. Kaapissa ei ollut ketsuppia, mutta Sriracha, jenkkisinappi, omatekoiset suolakurkut, tomaattiviipale ja salaatinlehti toimivat erinomaisesti.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat