Tämä brittimies saattaa hyvinkin olla historian piittaamattomin kuljettaja – työnantaja käräytti, häkki heilahti

Onko tässä maailman piittaamattomin kuljettaja? 1:15
Pohjois-Yorkshiren poliisi julkaisi videon suorastaan poikkeuksellinen piittaamattomasta kuljettajasta. Mies joi ajon aikana samppanjaa, kääri sätkiä ja soitteli kavereilleen ennen kuin ajoi toisen auton perään.

Liikenneturvallisuus ei lukeudu tämän miehen kiinnostuksenkohteisiin.

Pohjois-Yorkshiren poliisi julkaisi aiemmin helmikuussa videon suorastaan poikkeuksellinen piittaamattomasta kuljettajasta.

Viime kesältä peräisin olevalla videolla nähtävä mies oli työtehtävissä ja liikkeellä työnantajansa pakettiautolla. Videolla ei ole asiallisesta työnteosta ja ajoneuvon turvallisesta kuljettamisesta tietoakaan, sillä hän muun muassa juo samppanjaa, käärii sätkiä kaksin käsin ja soittelee kavereilleen.

Video päätyi virkavallan tietoon, kun kuljettaja ajoi toisen ajoneuvon perään. Kukaan ei loukkaantunut peräänajossa, mutta ajoneuvon sisäkamera oli tallentanut törmäystä edeltäneen törttöilyn koko komeudessaan. Myös törmäys tallentui videolle.

Video ei sitä paljasta, mutta poliisin mukaan mies oli törmäyksen jälkeen vaihtanut yhteystietoja toisen osapuolen kanssa ja poistunut paikalta. Tämän jälkeen hän oli jatkanut piittaamatonta toimintaansa ja ollut vähällä aiheuttaa toisenkin onnettomuuden.

Vankeutta ja pitkä ajokielto

Tapauksen johdosta 27-vuotias mies sai potkut työstään sekä kahdeksan kuukauden vankeustuomion. Lisäksi hän menetti ajokorttinsa lähes kolmeksi vuodeksi.

– Hän on onnekas, ettei hän tappanut tai vammauttanut vakavasti ketään tuona päivänä, konstaapeli Babs Parsons totesi Pohjois-Yorkshiren poliisin tiedotteessa.

Poliisi kiitti tiedotteessaan miehen työnantajaa, joka oli ottanut virkavaltaan yhteyttä nähtyään kameran tallentaman materiaalin.

Silmittömästi 50:n alueella kaahannut Mersu-kuski napattiin tämän videon ansiosta 0:28
KATSO MYÖS: 170 km/h viidenkympin alueella! Silmittömästi kaahannut Mersu-kuski napattiin tämän videon ansiosta.

Lue myös:

    Uusimmat