Tämä aihe saa Sara Siepin herkistymään itkuun – Maria Veitola: "Se oli todella koskettavaa"

Maria Veitola ja Sara Sieppi käyvät läpi vuoden 2018 Enbuske, Veitola & Salminen -haastattelun 1:47
Maria Veitola ja Sara Sieppi käyvät läpi vuoden 2018 Enbuske, Veitola & Salminen -haastattelun

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa keskustelunaiheeksi nousee somekiusaaminen.

Uuden Yökylässä Maria Veitola -kauden viidennessä jaksossa toimittaja-juontaja Maria Veitola suuntaa yökyläilemään somevaikuttaja Sara Siepin ja tämän kumppanin, jalkapalloilija Pyry Soirin luo Helsingin kantakaupunkiin.

Illansuussa Veitola ottaa puheeksi Siepin Instagram-postauksen, jossa tämä kertoi kokemastaan somekiusaamisesta ja saamistaan vihakommenteista. Veitola kiittää Sieppiä tämän postauksesta.

– Kiitos minun ja meidän kaikkien puolesta. Se oli todella todella koskettavaa ja tärkeää, Veitola sanoo.

Sieppi sanoo kyseessä olevan hänelle vaikea aihe. Puhuessaan hän herkistyy kyyneliin. 

– Otin yhtäkkiä kameran ja halusin sanoa kaiken, mitä minulla oli mielessäni. Puhuin kaiken ulos ja julkaisin sen ja taisin mennä ehkä nukkuman sen jälkeen. Aamulla katsoin, että ihmiset olivat kommentoineet sitä tosi paljon, hän kertoo.

Siepin mielestä somekiusaamisesta puhutaan todella vähän, vaikka ilmiö on hyvin yleinen. Sieppi sanoo, että hänelle ilkeitä viestejä kirjoittelevat ihmiset ovat usein äitejä.

– Ja sitten koulussa puhutaan koulukiusaamisesta. Se tuntuu tosi hullulta ja surulliselta, hän sanoo.

Jos Siepillä on huono päivä tai hänen elämässään on meneillä stressaava ajanjakso, saattaa hän alkaa uskoa vihaviesteissä hänestä sanottuihin asioihin. Silloin viestit menevät syvälle ihon alle.

Yllä olevalla videolla Sieppi kertoo, millaisia vihaviestejä hänelle lähetetään ja miten hän käsittelee kokemaansa somekiusaamista.

Yökylässä Maria Veitola alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 8.2. klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon. Ekstrapitkät jaksot vain MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat