Tältä näyttää Jari Aarnion talossa – Poliisi järjesti huutokaupan, hinta kivunnut merkittävästi jo yhdessä päivässä

Tällainen on Jari Aarnion huutokaupattava talo Porvoossa 3:15
Katso kuvat Jari Aarnion talosta videolta MTV Uutiset Liven lähetyksestä!

Huutokauppailmoituksen yhteydessä julkaistut kuvat valottavat, millaisessa olohuoneessa ja keittiössä Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio on asustellut. Ilmakuvissa näkyy myös tarkemmin reilun 15 000 neliömetrin suuruisen tontin pihapiiriä.

Huutokauppaa hallinnoivan rikosylitarkastaja Juha Henttalan mukaan kohteen myynti on alkuvaiheessa, joten vielä on vaikea sanoa, kuinka suurta kiinnostusta se saa osakseen.

– Tietysti tässä on taustalla useamman vuoden julkisuushistoria, joten saattaa olla, että kiinnostusta löytyy, hän sanoo.

Suurin tarjous 260 000 euroa

Jutun julkaisun hetkellä korkein kohteesta tehty tarjous on 260 000 euroa. Tarjouksia on tullut 97 kappaletta ja kilvoittelevia huutajia on ollut yhteensä 26. Huutokauppa aukesi eilen tiistaina.

– Silmämääräisesti arvioituna näin maallikkona sehän on siisti uudehko talo, jossa on iso ulkorakennus ja tontti, Henttala tyytyy kuvailemaan kiinteistöä.

Poliisi on asettanut Skogskläntan-nimisen Porvoossa sijaitsevan kiinteistön nettihuutokauppaan vapaalla myynnillä, sillä omaisuus on tuomittu valtiolle menetettäväksi Helsingin hovioikeudessa.

Huutokauppa päättyy 17. joulukuuta.

Lue myös:

    Uusimmat