Poliisi huutokauppaa Jari Aarnion omakotitaloa – pihalta löydettiin aikoinaan mysteerinen kymmenien tuhansien eurojen rahakätkö

Poliisi on asettanut entisen huumepoliisin päällikön Jari Aarnion omakotitalon huutokauppaan Porvoossa. 

Ilmoituksen mukaan kauppaan kuuluu Skogskläntan-niminen kiinteistö rakennuksineen. Omaisuus on tuomittu Helsingin hovioikeudessa valtiolle menetettäväksi ja se myydään poliisin toimittamalla vapaalla myynnillä.

Vuonna 2017 valmistunut asuinrakennuksena toimiva 113 neliömetrin puutalo on myös saanut huomiota aiemmin useista rikoksista tuomitun Aarnion tapausten selvittämisessä. 

Vuonna 2014 poliisi löysi asuintalon terassin läheisyydestä 65 000 euroa pengerrykseen piilotetusta rumpuputkesta. Etsinnät jatkuivat useita päiviä, mutta muita kätköjä ei löydetty.

Poliisi osasi etsiä rahakätköä Jari Aarnion omakotitalon tontilta Aarnion omien puheiden perusteella. Ulkopuolista vihjettä ei tutkijoiden mukaan tullut.

Artikkelin kirjoitushetkellä korkein huuto oli vaatimattomat 163 000 euroa, mutta nettihuutokauppa päättyy 17. joulukuuta. Myyjällä on  oikeus perua kauppa, jos huutohinta on selvästi alle paikallisen keskiarvon. 

Aarnion tontin huutokauppaamisesta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Lue myös:

    Uusimmat