Mainos

Jari Aarniolle viesti lehden onnittelupalstalla – Mystinen "Malmin mies" lähetti terveisiä huumerikoksista tuomitulle ex-poliisipomolle

Tänään Helsingin Sanomissa julkaistiin nimipäiväonnittelu, jossa kaikkien merkkipäiviää viettävien Jarien sijaan terveydys osoitettiin Jari Aarniolle.

Jari Aarnio on tullut tunnetuksi Helsingin huumepoliisin entisenä päällikkönä, joka on tuomittu hovioikeudessa pitkään vankeusrangaistukseen törkeistä huumerikoksista.

Julkaistun onnittelun oli allekirjoittanut "ex-kuorma-autonkuljettaja & Malmin mies", jonka tarkempi henkilöllisyys jäi mysteeriksi.

Nimestä voi lukea viittauksen Aarniota koskeneeseen huumerikoskokonaisuuteen, jossa eräs tuomituista oli Malmin naiseksi kutsuttu henkilö.

Saanut myös ystävänpäiväonnitteluja

Vastaava tapaus sattui viime ystävänpäivänä, kun Jari Aarniolle omistettu ystävänpäivätervehdys julkaistiin Helsingin Sanomissa. Onnittelun oli tuolloin allekirjoittanut Pasilan mieheksi esittäytynyt henkilö.

Pasilan mieheksi on Aarnion huumetutkinnassa kutsuttu henkilöä, joka käytteli puhelimia, joilla hasistynnyreiden maahantuonti ja niiden sisällön levitys organisoitiin. Hovioikeus on todennut, että Pasilan mies oli Jari Aarnio.

20. marraskuuta nimipäivää viettävät Jarin lisäksi Jalmari, Hjalmar sekä Pontus. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja