Tallink Silja muutti hinnoitteluaan – risteilyn varanneelta mieheltä peritään 1400 euroa lisää

Ruotsalaismiehen kavereilleen järjestämä yllätys tuli kalliiksi, kun laivayhtiö päätti nostaa matkapaketin hintaa varauksen jälkeen. Nyt miestä vaaditaan maksamaan risteilystä seitsemänkertainen summa. 

Ruotsalainen John Eriksson, 33, halusi järjestää kaveriporukalleen yllätyksen ja viedä heidät risteilylle. Kaiken piti olla kunnossa, sillä mies oli varannut ja maksanut risteilyn jo helmikuussa. Eriksson yllättyikin täysin, kun laivayhtiö otti häneen yhteyttä nyt monta kuukautta matkan vaaramisen jälkeen. 

Yhtiö ilmoitti risteilyn hintojen nousseen, ja nyt miestä vaaditaan maksamaan matkasta seitsemänkertainen hinta. Yhtiö ei valituksista huolimatta suostu antamaan matkasta alennusta, vaikka kyseessä olikin yhtiön mukaan järjestelmän tekninen vika. 

"Tunnen itseni petetyksi" 

Elokuun lopulla Erikssonin ja hänen 12 ystävänsä piti lähteä juhlistamaan miehen syntymäpäivää yllätysristeilylle, mutta nyt matka ei ehkä toteudukaan. Eriksson kertoo, että hän tuntee itsensä petetyksi.

– Luulin että kaikki on selvää ja kerroin heille, että teemme jotain erityistä, syntymäpäiväsankari kertoo pettyneenä.

Eriksson oli varannut ja maksanut 240 euroa maksaneen risteilyn helmikuussa. Tallink Silja oli muuttanut myöhemmin risteilyn kalliimmaksi Blue Monday Cruise -erikoisristeilyksi, jossa esiintyisi lukuisia kansainvälisiä esiintyjiä. Miestä vaaditaan maksamaan nyt erikoisristeilyn ja hänen varaamansa risteilyn erotus, joka on peräti 1400 euroa.

Eriksson kertoo, ettei hänellä ole varaa maksaa risteilystä vaadittavaa uutta hintaa.

Laivayhtiö ehdotti miehelle matkan siirtämistä

Tallink Silja on hyvin tietoinen siitä mitä tapahtui Erikssonille ja hänen ystävilleen. Heidän mukaansa hintojen nousu johtui täysin teknisestä virheestä.

– On hyvin valitettavaa, että on tapahtunut tekninen virhe ja että matka oli varattavissa, Tallink Siljan tiedottaja Sara Dobareh kertoo.

Eriksson oli maksanut risteilystä hinnan hyttiä kohden eikä henkilöä kohden, niin kuin erikoisristeilyillä on yhtiön mukaan tapana tehdä. Dobareh huomauttaa, että laivayhtiö ehdotti miehelle matkan perumista tai siirtämistä muulle päivälle. He tarjosivat miehelle myös ilmaista illallista, mikäli mies siirtäisi risteilyä muulle päivälle.

Matkaa pitkään suunnitellut mies ei kuitenkaan suostunut perumaan matkaansa, sillä kyseinen päivä oli ainoa, joka sopi kaikille hänen kaveriporukkansa jäsenille. Nyt mies toivoo, että hänen ystävänsä suostuisivat maksamaan risteilyn hinnankorotuksesta huolimatta.

Video: Katso videolta mitä risteilyvieraat aikovat Helsingissä tehdä.


Lähde: Aftonbladet 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja