Tallikaverilta viiltävä kuitti Mercedes-sopimuksen tehneelle George Russellille

Mercedeksen F1-tallin kanssa monivuotisen sopimuksen solminut George Russell jättää Williams-tallin kolmen vuoden jälkeen. Samalla taakse jää tallikaveri Nicholas Latifi, jonka kanssa Russell työskenteli Williamsilla.

Latifi siirtyi Williamsin kisakuljettajaksi vuodeksi 2020 ja on siitä lähtien ajanut Russellin rinnalla kilpailuissa. Kanadalainen Latifi on jäänyt tulosliuskoilla täysin englantilaisen Russellin jalkoihin, mutta se ei ole vaikuttanut kaksikon väleihin. Latifi ja Russell tuntuvat tulevan toimeen mainiosti.

Osoitus kaksikon lämpimistä väleistä nähtiin Twitterissä sen jälkeen, kun Russellin ensi kauden siirto Mercedekselle julkistettiin tiistaina. Latifi onnitteli Russellia Mercedes-siirrosta pienen kuittailun kera.

– Mitä? Luulin, että tallikaverit, jotka lomailevat yhdessä pysyvät yhdessä. Eikö se merkinnyt mitään?, Latifi aloitti lomakuvin ryyditetyn julkaisunsa.

– Vakavasti puhuen, olen todella iloinen puolestasi. Olet ansainnut mahdollisuuden, ja olen varma, että käytät sen täydellisesti hyödyksesi. On ollut ilo ajaa rinnallasi.

Voit katsoa tviitin alta tai tästä linkistä.

Latifin oma ensi kauden paikka Williamsilla ei ole vielä varma, mutta kanadalaisen uskovan jatkavan tallissa.


Lue myös:

    Uusimmat