Mainos

Tällaista käytöstä Love Island Suomi -Jenni ei sulattaisi mieheltä: "Se on ihan hirveää"

1:07
Tutustu Love Island Suomi -Jenniin!

Love Island Suomi -ohjelmasta rakkautta etsivä Jenni ei katselisi lainkaan huonokäytöksistä miestä. 

Suomalaiset saivat huokaista ihastuksesta lauantaina 17. elokuuta, kun odotetun Love Island Suomi -ohjelman tulevan kauden kymmenen ensimmäistä sinkkua julkistettiin. Kymmenen rohkeaa, nuorta suomalaista on päättänyt ottaa suunnakseen Espanjan auringon ja tavoittelee elämänsä rakkauden löytämistä. 

Näiden sinkkujen joukosta löytyy Helsingistä kotoisin oleva, Tampereella nykyään asusteleva 23-vuotias Jenni. Nainen innostui Love Islandista toden teolla kultuaan siitä ensimmäistä kertaa sen rantautuessa Suomeen syksyllä 2018, mutta ei tuolloin tohtinut hakea kuitenkaan mukaan. 

Nyt vuoden ajatusta kypsytelleenä Jenni on valmis antautumaan kokemukselle ja mahdolliselle rakkaudelle. 

– Siellä on hyvä meininki, siellä treenataan eikä kännätä ja se on muutenkin semmoinen hyvän mielen ohjelma. Ja on kivaa porukkaa ja etsitään myös sitä rakkautta. Siellä yhdistyy niin monta elementtiä, mitkä ovat mulle lähellä sydäntä. 

– Viime kaudella jo kun katsoin sitä, mietin itseäni siellä, että miten olisin tuossa tilanteessa ja ai että tuolla olisi kivaa olla. 

Jennillä on takanaan yksi pidempi, noin neljä vuotta kestänyt parisuhde. Nyt hän on ollut vuoden verran sinkkuna, eikä ole juurikaan uhrannut aikaa tapailulle.

Personal trainerina sekä ryhmäliikuntaohjaajana toimivalla Jennillä on erittäin korkea työmoraali ja hän myöntää laittavansa usein työn muiden menojen edelle. 

– Työ on ollut mulle ykkösprioriteetti aina. Niin jotenkin aina valitsen sen työn, jos on vaikka jotkut bileet tai jotain, missä voisi edes tavata ihmisiä. Se tulee vanhemmilta, että tehdään paljon töitä. 

Love Islandilla ollessaan Jenni toivoo voivansa unohtaa kaiken muun ulkopuolisen ja keskittyä täysillä vain yhteen asiaan: rakkauden löytämiseen. Tällä hetkellä naisen elämä olisi siinä mallissa, että puoliso ja parisuhde olisi erittäin kaivattu osa sitä. 

Jennin mukaan olisi plussaa, mikäli hänen tuleva kumppaninsa olisi häntä hieman pidempi: nainen itse on noin 183 senttimetriä pitkä. Mikäli mies on hieman lyhyempi, ei tämä kuitenkaan ole täysi este suhteelle. 

– Pitkä mies tietysti pysäyttää mut. Mutta kuitenkin pitää olla joku, jolla on samanlaisia arvoja: duuni on myös tärkeää ja tykkää kuitenkin vähän urheilla.

– Ja on joku suunta elämässä. Ei tarvitse olla koko elämää suunniteltuna, mutta joku punainen lanka ja suunta.

Nainen arvostaa miehessä hyviä käytöstapoja, eikä siedä huonoa käytöstä. Esimerkiksi asiakaspalvelijoita kohtaa hyvin käyttäytyminen on Jennille tärkeää, sillä hän on tehnyt vastaavaa työtä ja kokenut samankaltaisia kokemuksia paljon aiemmin ravintola-alalla työskennellessään. 

– Jos ollaan vaikka syömässä ja hän ei ole tarjoilijalle kohtelias, niin se on tosi paha, jos ei kiitä tai katso silmiin tai jotain. Se on ihan hirveää, eikä päde pelkästään ravintolaan. Pitää osata käyttäytyä aina muutenkin. Täytyy osata olla kaikille kiltti ja kohtelias. 

Love Island Suomi starttaa Subilla ja mtv-palvelussa ma 19.8. klo 21 ja jatkuu kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja